un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pai doctorul de suflete e divortat?

17 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Eu nu ştiam că doctorul Cristian Andrei, expertul în relaţii şi dragoste, e divorţat. Păi tocmai el? Cum mai poţi da sfaturi în acest caz? Dacă tu n-ai ştiut cum să-ţi alegi relaţia potrivită şi cum să o dregi, mai bine nu te apuci să-i înveţi şi pe alţii. Sursa: Cancan.

Îmi aduc aminte o fază de prin ultimul an de liceu, când s-a auzit că vine dr. Cristian Andrei la noi pentru o discuţie liberă şi toate fetele erau să leşine de emoţie. S-au dus grămadă cu întrebări de genul “ce aşteaptă bărbaţii de la noi? când ştii că te iubeşte cu adevărat? cum îţi dai seama de intenţiile lui?” şi alte asemenea. Numai despre sex n-a întrebat niciuna, că le era teamă să spună că încă sunt virgine. Ce urmează? Să descoperim că tipa care laudă iaurturile Tnuva e supraponderală?

    4 comentarii

  1. Urmeaza marea dezvaluire: Bebe sexologul e impotent.

      (Citează)

  2. Discutînd la mişto am un răspuns: tipa de la Tnuva chiar este supraponderală :) Discutînd serios însă trebuie să înţelegem un lucru: viaţa profesională se întîlneşte doar tangenţial cu viaţa personală deci nu merg în paralel. Dacă stomatologul tău nu are dinţi în gură asta nu înseamnă că nu va putea să-ţi aranjeze ţie dantura. La fel putem discuta şi despre cizmarul care are cizmele rupte dar repară cizmele altora. Tatăl meu a fost oţelar dar nu a adus acasă nicio o oală de oţel, nici brame fierbinţi şi nici tehnologia de-acolo. După cum vezi exemplele pot curge la nesfîrşit, de ce nu s-ar potrivi şi doctorului de suflet? Un medic bun pentru sufletul tău şi foarte limitat în a se ajuta pe sine.

      (Citează)

  3. Pe de altă parte subiectul nu avea cum să treacă neobservat. E de o caterincă rar întîlnită situaţia, chiar merită toate miştourile din partea noastră :)

      (Citează)

  4. Pai cum vrei sa fie cel mai bun?
    Experimentand pe propria piele.
    Am inteles ca tipul este cel mai bun psiholog din tara.
    Si ca multe din articolele , cartile , scrierile lui despre femei sunt inspirate , documentate , rastalmacite dupa experientele traite in familie cu nevasta , cu sora-sa , cu fiicele lui si cu amantele .
    Asta o fi calea de a le sti pe toate cel mai bine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus