un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

72 de ore?!? Really?

25 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am văzut la televizor o reclamă la un deodorant Garnier care te protejează 72 de ore. Nu transpir trei zile? Vreau un deodorant bun, dar pentru maxim 24 de ore, că în orice situaţie aş fi tot fac măcar un duş pe zi. Ce nevoie am ca deodorantul să reziste trei zile pe pielea mea, dacă îl dau jos la fiecare câteva ore?

Am avut acum ceva vreme un deodorant Vichy roll-on cu protecţie 48 de ore. A fost excelent, dar chiar şi 48 de ore mi se pare prea mult, că doar nu traversez deşertul pe jos şi petrec zile în şir fără apă. L-aș folosi în continuare, că e bun, dar e 20 de lei bucata și nu mă dau banii afară din casă. Așa că am revenit la Nivea Silver Protect. E de 3 ori mai ieftin, ține doar câteva ore, dar cum nu trăiesc în deșert, e suficient și atât. Fiind cu argint, mă simt protejat și de vampiri.

    3 comentarii

  1. uite ca la faza cu vampirii nu m-am gandit, e excelent produsul – am ramas si eu la el din momentul care a aparut.

      (Citează)

  2. nivea sucks , tine maxim 6 h
    rexona e mult mai bun , tine cam 24

      (Citează)

  3. Eu sunt mai ghinionist. Indiferent ce as folosi curg apele de pe mine la peste 28 de grade. Insa iarna n-am nevoie de haine groase. Ma bate gandul la o tara nordica…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus