un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Votati la Android Challenge-ul romanesc

2 Jul 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

HTC România a închis înscrierile la Android Challenge, un concurs de aplicaţii pentru telefoanele cu Android, precum Hero, Magic sau Desire. Până marţi 6 iulie voi puteţi vota pentru a alege cea mai bună aplicaţie. Detalii sunt pe site-ul oficial al competiţiei.

Nu sunt multe aplicaţii înscrise, vreo 35 din câte am înţeles. Eu vă rog să votaţi din simplul motiv că astfel putem populariza telefoanele cu Android şi deci să atragem atenţie şi asupra pieţei româneşti de astfel de modele. Momentan nu avem ROM-uri în română, nu avem predictor, bugul cu localizarea a durat luni să fie corectat, aplicaţiile care să te ajute în viaţa de zi cu zi în România lipsesc şi tot aşa. Abia de puţină vreme există un htc.ro şi un HTC România care se implică şi în Twitter şi Facebook. E timpul să ieşim şi noi în întâmpinarea acestor probleme.

    2 comentarii

  1. Caut ceva interesant sa votez si sincer nu prea am ce… cel putin din punctul meu de vedere… poate doar Romanian Weather

      (Citează)

  2. S-au inscris putine persoane pentru ca au pus o conditie stupida: pentru ca aplicatia sa poata intra in concurs, trebuie sa fie disponibla pe Android Market. Pentru a-ti putea pune aplicatia pe Android Market, trebuie sa te inscrii ca si developer la google, pentru care platesti o taxa. Cum deocamdata developerii romani nu pot vinde aplicatii pe Android Market, ci pot numai sa le ofere gratuit, nu s-au prea inghesuit sa-si creeze un cont de developer…. Asa ca, avem numai 35 de aplicatii. In plus, aplicatia trebuia sa se incadreze neaparat in una din categoriile alea – acum cred ca au mai adaugat ceva, sau au schimbat, pentru ca m-am interesat acum ceva timp de aceasta competitie si tin minte ca n-am gasit nici o categorie in care sa ma incadrez, in plus aveam la dispozitie numai o saptamana, pentru ca se termina perioada de inscriere, abia acum am observat ca s-a prelungit pana in 30 Iunie. Parerea mea era ca mai bine incheiau prima competitie la data anuntata prima data, iar acum organizau alta, era mai simplu decat sa creeze confuzia asta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus