un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Conventia fanilor Amurg SOLICITA venirea actorilor

30 Jun 2010  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

IMAG0612

Ignoraţi-o pe tipa cu faţă de drogată (cred că pare adormită şi când face sex), pe tipul care poartă şi mai mult machiaj decât ea sau pe cel care, în mod inexplicabil, e îndrăgostit tot de ea (un fraier găseşti, dar doi? ambii îndrăgostiţi de “leşinată”? pe-asta n-o cred!). Citiţi textul de pe anunţ.

Fani ai seriei Amurg/Twilight! Acum este şansa voastră! Acum este momentul în care puteţi să vă întâlniţi în Piaţa Alba Iulia (luaţi autobuzul 104, vă duce la ţintă) şi să mărşăluiţi până la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” din Parcul Naţional pentru a solicita, prin ţipete, răcnete, strigăte de “Patti te iubesc!” şi “Kristen, în fiecare seară, după ce se culca ai mei, mă gândesc la tine!” venirea în România a actorilor din Amurg. Iar înregistrarea va ajunge la ei și vor fi atât de emoţionaţi şi impresionaţi încât vor lăsa baltă totul şi vor veni aici, să vă cunoască. Pe bune!

Trebuie însă reţinute trei lucruri:

  • Mihai Eminescu n-are nici o treabă cu asta, locul a fost ales pentru că este în mijlocul unui parc, adică la mama naibii în pustiu. Organizatorii n-au vrut să se facă de râs strigând pledoaria într-un loc mai public. Se putea striga şi în Herăstrău, de exemplu, dar dacă trecea mătuşa Flori pe acolo şi îi vedea şi le zicea părinţilor “auzi dragă, ăla mic al tău e fan al ălora cu vampiri şi sânge şi bărbaţi machiaţi. Cred că e emo!”?
  • Se porneşte cu presupunerea că cei trei sunt actori, nu vampiri adevăraţi şi femeie leşinată. Sper că ştiu toţi participanţii asta. Pancartele cu “Robert, mușcă-ma pe mine” trebuie lăsate acasă. Se acceptă doar cele cu “Robert, mușca-mi-ai pitonul” scrise de soții sau prietenii celor enervați de obsesia nouă și permanentă a partenerei de viață.
  • Aşa cum e scris cu bold, intrarea este liberă! Foarte generoşi organizatorii, să lase accesul gratuit la un eveniment care se desfăşoară în staţia de 104 din piaţă şi într-un parc public.

Şi nu uitaţi că un astfel de eveniment nu e complet fără un flashmob (femeile pot părea deprimate, bărbaţii îşi pot ciufuli părul şi se pot machia şi pot să-şi arate dinţii) şi fără hashtag pe Twitter.

    5 comentarii

  1. bai esti nebun chiar azi e 1 iulie.. cred ca vin cu o ranga sa-i iau la bataie pe toti care au facut din twilight o mare realizare… si din pacate o sa aiba rulaj mare si a treia parte

      (Citează)

  2. nu-mi plac comentariile scurte si monosilabice, de gen “cool” sau “tare” dar la acest post chiar nu pot comenta mai mult decat:

    retards

    (eventual fucking retards)

    :)))))

      (Citează)

  3. Deci sa ma simt ok daca nu stiu de serialul asta, nu?

      (Citează)

  4. Sunteti invidiosi cu totii.

      (Citează)

  5. @Mircea Popescu

    da, pentru ca noi nu ne-o punem cu vampiritze emo :P :D :))))))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus