un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Starcraft 2 disponibil la precomanda

26 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

starcraft_300Pe 27 iulie apare Starcraft 2, întâi doar campania single-player a terranilor, dar înţeleg că multiplayer-ul este complet şi acolo e tot farmecul. Îmi aduc aminte că am jucat primul Starcraft vreo 4 ani prin sălile de net şi eram destul de bun la el, jucăm cu încă 2 prieteni în alianţă împotriva a alţi 5 şi de obicei îi rupeam. Iar apoi am descoperit plăcerea de a juca pe alte hărţi decât pe Big Game Hunters, hărţi pe care alţii erau şi mai varză deoarece statul în bază nu mai era o strategie bună şi la alta nu se pricepeau. Ce vremuri, aproape că le uitasem. Să nu mai zic de Diablo 2… Pe acolo l-am cunoscut și pe Nihasa cu mult înainte ca vreunul din noi să aibă și blog.

Revenind, Starcraft 2 e disponibil la precomandă la eMag şi are şi 5% reducere, costând doar 189,05 lei, aşa că… reclamă la eMag!!! Habar n-am dacă e mult sau puţin sau dacă se poate lua mai ieftin de pe Amazon sau alte surse. Încă mă gândesc dacă să-l iau şi eu: nu prea mai am timp de jocuri (în mod sigur nu de strategie), dar pe de altă parte tot farmecul e în multiplayer pe battle.net, iar pentru asta trebuie licenţă validă. Mă mai gândesc.

    16 comentarii

  1. pretul e ok, atat costa peste tot cu precizarea ca amazon.com nu-l trimite in ro. este si pe .co.uk, ei trimit, si e cam 170 fara taxa de livrare. per total, tinand cont de obiceiul firmelor de la noi de a pune adaos nesimtit, eu zic ca merita cumparat de la emag. pretul e aproximativ la fel. urata, totusi, strategia blizzard de a-l vinde in 3 bucati, sunt curios cine o sa mai dea 60$ pentru cate 20 de campanii single de la zerg si protoss din moment ce in multiplayer sta toata treaba.

      (Citează)

    • Ma astept sa le vanda mai ieftin pe celelalte daca ai cumparat deja prima parte, ca un fel de oferta speciala.

        (Citează)

  2. Jocul se gaseste la precomanda si la alte magazine din Romania, chiar mai ieftin, de pilda e 173.9 la gamestore si 171.1 la magazinultau si e-cumpara, iar daca mai googalesti poate gasesti si mai putin, daca nu asculti mai bine sfaturile amabile data de un nwradu dezinteresat. E blogu’ lui, face ce vrea muschiu lui pe el, nu? emag sa traiasca. Scuze ! deja am comentat prea mult, insa urasc stilul asta de reclama toxica. gata, promit sa nu mai deranjez si sa nu mai dau pe aici.

      (Citează)

    • Nu e reclama ca n-am fost platit pentru ea :P

      Nu ma pronunt la gamestore sau magazinultau, dar din experienta proprie am preferat de multe ori sa cumpar de la eMag, chiar daca e cu cativa lei mai scump decat in alta parte, din diverse motive: pot plati cu cardul pe site, curierul mi-a venit mereu a doua zi, transportul e gratuit, returul produselor l-am facut fara nici un scandal, atunci cand am avut o problema cu niste placi video acum vreo doi ani. Ba chiar acum sunt 30 de zile pentru retur, nu doar cele 10 legale. Am preferat sa cumpar de la eMag chiar si cand era cu 50-100 de lei mai scump, pentru avantajele astea. Nu mai zic de garantie, unde am incredere ca eMag va fi pe piata si peste cativa ani, in timp ce despre alte magazine de la noi nu pot spune acelasi lucru fara indoiala.

      Apropo, la MagazinulTau te mai costa 10 lei livrarea daca esti din Bucuresti si 14 in provincie (noroc ca e un joc, ca altfel mai dadeai 1 leu pe fiecare kilogram in plus peste primul). La Gamestore e cu plata ramburs la posta sau curierat. Aia cat costa? Stii cumva? Pentru ca la eMag livrarea e gratuita si deci pe total iesi mai ieftin. Nu-mi raspunde.

      Daca vrei tu neaparat de la MagazinulTau, fa click aici: Starcraft II de la MagazinulTau si apoi intreaba-te de ce, daca au si ei sistem de afiliere, prefer totusi sa bag linkuri catre eMag, unde produsul e mai scump. Similar pentru orice alt produs pe care il recomand de la eMag si nu de la PC Fun, Marketonline sau Evomag, desi de obicei acolo e mai ieftin. Nu-mi raspunde nici la asta, ca nu tin neaparat sa aflu concluzia ta…

      Si apropo, nu mai presupune ca ceilalti cititori ai blogului sunt niste idioti care nu sunt in stare sa se uite singuri si pe alte magazine online sau pe price.ro sau pe shopmania.ro sau pe compari.ro. Cine cumpara de la eMag o face in principal din aceleasi motive ca si mine, nu pentru ca le-am zis eu si ei n-au gandire proprie…

        (Citează)

  3. Sandu Gabriel

    27/05/2010 la 1:10 AM

    Legat de joc, este genial… il joc de 2 saptamani beta si am numai cuvinte de lauda ptr. el.Se poate juca beta doar multiplayer. Grafica e superba, lucrata f bine si gameplayul e cam acelasi ca la StarCraft I. Iti recomand sa incerci macar un meci de StarCraft II pe battle.net chiar daca e beta.

      (Citează)

  4. @sandu gabriel stai linistit, beta se poate juca si single player ;) cat despre emag, asa e. confirm tot ce a spus radu. n-are sens sa te risti cu tot felul de firmulite de apartament pentru 10 ron. bine…sunt cazuri in care produsul de la emag e mult mai scump. atunci merita, normal. dar pentru un joc cu o diferenta de 10 ron?

      (Citează)

  5. Sunt in beta de o luna jumatate si acum cateva zile am dat un 3vs3vs3vs3 … da 12 jucatori :) Aparent pe custom maps poti sa bagi pana la 15 juca tori.

    Totusi mai digerabile momentan (lag si lipsa de harti oke) sunt 3vs3 si 4vs4 asta daca vrei sa joci for the fun

      (Citează)

  6. io is mai noob. cand eram mic nu am jucat decat single player. Abia de un an joc si io mai serios Broodwar.

    2-ul…vine. si il astept cu mare interes. Daca avem niste bani in plus era un moment bun de cumparat actiuni blizzard

      (Citează)

    • Da, si Starcraft 2 si Diablo 3 in lucru, le va merge bine celor de la Blizzard.

      Cred ca il voi cumpara si eu. Chiar daca nu ma joc asa mult, licenta asta merita la 200 de lei, ma gandesc ca va avea o viata foarte lunga jocul…

        (Citează)

  7. Salut, nwradu ! Daca am facut precomanda la StarCraft 2, cand pretul era de 189.05 lei, acum marindu-se la 229, stii cumva pe care-l voi plati pana la urma… ?

      (Citează)

  8. p.s. cel mai ieftin pare sa fie la magazinultau.ro din toata tara in acest moment

      (Citează)

  9. desi in acest moment nu-mi mai convine sa-l iau de la emag

      (Citează)

  10. Salut baieti ! am vazut ca se discuta despre pretul Star Craft2 EUropa. Ei bine eu mi-am downloadat jocul de la http://www.cdkey-gametime.com si tot de la ei mi-am cumparat si cheia. totul a mers perfect si foarte FOARTE repede. cheia de joc ti-o trimit prin email ca poza intrun attachment. Sunt multumit si costa doar 49$ ceea ce inseamna mai putin de 170 ron parca ….ma rog sunt multumit ca nu a fost nevoie sa ies din casa.Incercati si voi!

      (Citează)

  11. Mda Merci Adrian — am incercat si am luat — merge! Cam in 10 min a venit keia de la astia si da in mail poza — o folosii si gata si vine cam 1 580 000 deci e f bine! Multumesc!

      (Citează)

  12. Sigur nu e teapa :|?

      (Citează)

  13. daca vreti cele mai bune sfaturi imi dati add pe mess americanugsm sau intrati pe site http://www.americanugsm.ro . nu e bun nici amazonul iti ia 10 lire pentru transport + 34 lire jocul .. unde il gasesti mai ieftin nu trimit in romania

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus