un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Soft nou pentru telefoanele cu Android

1 May 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

HTC Sync, programul de sincronizare a telefonului cu Outlook (eu îl folosesc pentru salvarea contactelor şi a calendarului) a ajuns la versiunea 2.0.33, HTC Desire şi Legend fiind iniţial livrate cu 2.0.28. Poate fi descărcat de pe site-ul oficial HTC şi e bun pentru Desire, Legend, Hero, Magic şi Tattoo.

Twitter a făcut un program oficial pentru Android. Până acum nu există ceva oficial, ci se utilizau alternative precum HTC Peep, Twitdroid, Seesmic şi altele. L-am pornit pentru câteva minute, e marfă rău la interfață și mi s-a părut foarte rapid, dar n-are și opțiune de refresh manual, ci doar între 5 minute și 4 ore. Asta înseamnă că dacă nu vrei să se mai updateze, fie îi dai logout fie îl închizi forțat cu un task manager, ceea ce nu-mi place. Suportă și liste și are și ceva de trending topics în el. Detalii găsiţi pe blogul oficial, aplicaţia o luaţi din Market (se numeşte Twitter, producător Twitter, Inc.) sau scanând codul de mai jos cu softul ShopSavvy.

twitterand_qcode_175

    10 comentarii

  1. Twitter-ul are buton de refresh manual, chiar langa ala de Compose.
    Poti sa adaugi si Skyfire la lista pentru Android … Il am deja browser default :)

      (Citează)

    • Da, dar ala are rolul de refresh “ACUM”, dar nu-l poti dezactiva pe cel automat din program.

        (Citează)

    • Nu mi-a placut Skyfire pt WM si nu-l incerc nici pe Android. Tot pe un server de randare a paginii se bazeaza? Browser-ul din Android de pe Desire stie si Flash in pagini si merge foarte bine.

        (Citează)

  2. E la fel.
    Eu unul nu sunt deloc multumit de browser-ul default din Android. Am incercat o gramada de alte browsere (inclusiv Opera), am stat o perioada pe Dolphin, iar acum o sa tin Skyfire-ul ceva vreme (depinde si de rata de update-uri, de calitatea lor … etc etc)

    Ce-mi lipseste cel mai mult e o sincronizare intre laptop/desktop/mobil. In afara de http://my.xmarks.com nu am gasit nimic (un ReadItLater ar fi fost superb)

      (Citează)

    • Pai ce anume sincronizezi? Chiar ai nevoie de toate bookmarkurile? Cred ca le poti rezolva prin Delicious.

        (Citează)

  3. Urasc Delicious.
    Si nu neaparat bookmark-urile, mai degraba ceva gen ReadItLater: am 3 tab-uri deschise pe telefon, vreau sa le citesc pe desktop 2 ore mai tarziu. Sau vitza-vercea.

    my.xmarks rezolva oarecum problema, insa nu e nativ (avand in vedere combinatia Chrome/Android/Google ma asteptam la ceva mai ok)

      (Citează)

  4. Ma mir ca nu ai avut nevoie :)

    La mine e destul de constanta chestia … deschid o pagina de prin twitter/reader, mi se pare interesanta … ce fac cu ea? :) O pierd dupa ce inchid?

      (Citează)

    • Cred ca mie imi place sa muncesc mai mult :P Pot sa salvez ceva interesant ca bookmark in telefon, am si Note Everything in care notez mici idei pt subiecte sau chestii interesante de urmarit.

        (Citează)

  5. de specificat ca Twitter e pentru Android 2.1

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus