un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Brandul meu preferat? Polo Ralph Lauren

2 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Am văzut tricoul ăsta pe un om. Scuze de calitate groaznică a pozei, dar e greu să urmăreşti o persoană printr-un mall slab iluminat şi să-i faci şi fotografie fără să te vadă. Nu se vede prea bine, dar tricoul este roz roz, culoare gen Barbie, iar acele picățele albastre intens sunt sigla Polo Ralph Lauren, calul cu călăreţul jucând polo pe iarbă.

Arată penibil. Roz cu o mie de sigle albastre pe el? Dacă era fals, de ce ai exagera aşa? Un roz cu o siglă albastră în piept ar fi găsit câțiva cool hunteri care să-l ia. Cu o grămadă de sigle seamănă cu un tapet prost sau o pijama nasoală. Înţeleg chinezăriile şi piaţa lor, dar de ce pleci de la a clona un articol bun şi ajungi la o prostie?

Dacă era original, îl mănânc.

IMAG0244

IMAG0244-1

    6 comentarii

  1. se numeste “geniuine fache” sau “autentic replica” Pana la urma…si cocalarius paracitadinus are nevoie sa poarte brand. Iar daca brandingul este prea soft atunci el cauta fake-ul mai bine branduit. :))

      (Citează)

    • Asta e fake de fake, nu genuine fake. Cred ca ii era teama ca nu va fi vazut brandul din spate, cand sta la vreo coada.

        (Citează)

  2. salut
    as vrea si eu sa stiu cum pot sa rec un fake.mi-a trimis cineva 2 tricouri polo rl si nu stiu dc sunt p bune sau nu .poti sa ma ajuti?

      (Citează)

  3. incearca sa vezi care are materialul mai bun. In general stofa care se sifoneaza mai tare este cea mai ieftina si asta nu e de bine. Eu sunt un fan al tricourilor de rugby( seamana cu cele de polo doar ca sunt mai zdravan cusute mai ales la anchior) si ca sa vad daca e bun incerc sa mi-l rup singur. Daca nu se rupe e pe bune chit ca e branduit de Nam-su-tien sau de Cardigan’s. Nu incerca asta in magazin totusi.

      (Citează)

    • Da, ascunde-te in cabina de proba si rupe-l acolo :P

      Acum se pune problema urmatoare: daca e o copie atat de buna, mai conteaza ca nu e original?

        (Citează)

  4. pana la urma un brand e o eticheta…tot in china e facut. Sa fie bine facut e ceea ce este mai important.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus