un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Intalnire pe intuneric

24 Apr 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Prima TV pregăteşte o emisiune de senzaţie, cu Andreea Raicu prezentatoare. Trei fete și trei băieți se vor cunoaște timp de 4 zile doar – nu veţi ghici niciodată din nume – pe întuneric! Se vor pipăi, vor vorbi, probabil toţi speră că vor face şi sex, doar-doar o creşte audiența un pic.

“Întâlnire pe întuneric” constituţie un prilej pentru oricine doreşte să întâlnească oameni noi într-un context special”, mărturiseşte Andreea Raicu, prezentatoare showului.

“Context special” = pe întuneric. Foarte special. Eu n-am mai stat pe întuneric de… nici nu mai ţin minte, câteva ore cel puţin, aproape 24.

De ce nu cred că e o idee bună pentru o emisiune de televiziune (pe lângă situația din gluma cu “hai sa ne organizăm”)? Pentru că nu se poate filma bine pe întuneric. Dacă vrei să fie beznă, dar totuşi să filmezi ceva, îţi trebuie iluminatoare cu infraroşu, acele LED-uri multe pe care poate le-aţi observat pe lângă diverse camere de supraveghere de prin magazine şi alte zone. Ce fac ele? Produc lumină pe o frecvenţă peste cea vizibilă cu ochiul uman, dar ce poate fi capturată cu senzorul unei camere video. Din păcate, imaginea este nu doar alb-negru, ci şi nenaturală, cu ochii oamenilor lucind straniu, multe zone supraexpuse, etc. Nu mi se pare ceva la care să te uiţi cu plăcere la televizor.

intuneric

    3 comentarii

  1. Formatul emisiuni este (probabil) importat de pe alte meleaguri… deci pe undeva prin lume o fi avut ceva succes emisiunea. Cred ca pana la urma conteaza ce fac aia acolo… mai mult decat calitatea imaginii.

      (Citează)

  2. e o experienta incredibila, si te rog sa ma crezi ca e atat de intuneric incat nu-ti poti vedea nici propria mana cat de aproape de ochi ai tineao

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus