un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oboseala de primavara

25 Mar 2010  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Am terminat miercuri cel mai mare proiect la care am lucrat până acum. Totul ok, totul livrat la timp, rezultate bune pe toată linia. Azi am stat acasă pentru o zi de odihnă şi de rezolvat diverse treburi personale. Mă aşteptam să mă simt vesel şi optimist pentru că ceva important a ajuns la bun sfârşit.

Şi totuşi, un proiect s-a terminat şi eu nu m-am putut gândi decât la celelalte rămase şi pe care trebuie acum să le iau, să le descurc şi să le finalizez. Şi, ca mereu, vor fi probleme. N-am dormit mai mult astăzi, nu m-am simţit mai optimist ci doar m-am gândit la ce am de făcut în continuare şi cum să o fac. O zi banală, deşi speram să nu fie aşa.

Mi-am adus aminte de vremurile când nu aveam nici o grijă, nici o sarcină. Când citeam Nouă Prinţi în Amber şi singurul lucru care mă interesa era ce urma să se întâmplă în următorul capitol; vacanţele de vară; ultimul semestru de facultate, când doar scriam la lucrarea de diplomă, dar câteva luni doar m-am trezit la 10, m-am uitat la televizor şi am ieşit prin parc; excursiile prin străinătate, când nu-mi mai păsa nici măcar în ce zi a săptămânii sunt.

Nu zic că nu-mi place ceea ce fac, ci doar că nu prea rămâne timp liber și nici nu mă pot deconecta total de problemele zilnice. Aşa vor fi următorii 30 de ani de muncă?

    7 comentarii

  1. Depinde doar de noi.
    Pe mine ma asteapta inca 4 decenii. Sper sa nu innebunesc pe parcurs. :)

      (Citează)

  2. Greșit, următorii 40 de ani de muncă :)
    Vestea bună este că după primii 20 te obișnuiești …

      (Citează)

  3. Urmeaza cumva si proiectul RIS pentru ACN? Nu stiu exact la ce departament lucrezi, incercam sa ghicesc. ;)

      (Citează)

  4. Habar n-am despre ce vorbesti…

    @waven: da, 40 de ani, dupa cum maresc astia varsta de pensionare… Multumesc mult, ma simt mult mai bine acum :P

      (Citează)

  5. Iesi in parc, opreste-te la o terasa, baga 3 mici si bea o bere, aerul curat e cel mai bun remediu pentru genul asta de epuizare psihica!

      (Citează)

  6. Daca tot te opresti si bagi 3 mici si o bere, baga si stampila pe Vanghelie.

      (Citează)

  7. E un proiect castigat deja unde o sa lucrez cu UTI, dar munca efectiva incepe in cateva luni probabil. Proiectul implica, printre altele, si multe camere de supraveghere / sisteme de securitate si parca citisem odata ca e domeniul tau. Dar la cati angajati / cate departamente are UTI era o sansa mica sa dau chiar de tine. :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus