un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Live bloggingul ar trebui sa respecte niste cerinte minime

7 Mar 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am intrat pe Monden.info ca să văd live-blogging-ul pentru finala Eurovision România. În loc de asta, am găsit un post, actualizat live, ce-i drept, care mă informa ce trupă este acum pe scenă şi cum se cheamă melodia pe care o cântă. Atât.

Eu unul aştept mai multe de la o denumire pretenţioasă precum “live blogging”. În primul rând aştept părerea personală a celui ce scrie : cum i s-a părut fiecare melodie, ce fel de haine purtau cântăreţii, ce fel de spectacol au pus în scenă, poate un screenshot pentru fiecare artist, cât a aplaudat lumea, ce fac cei din culise, ce apă minerală bea Anda Adam şi cum şi-a prins părul Paula Selling. Dacă nu am televizor în faţă, live blogging-ul ăla ar trebui să-mi fie suficient ca să-mi fac o idee bună despre ce se întâmplă acolo. O listă cu ora la care cântă fiecare puteam avea de acum câteva săptămâni, când se punea la punct desfăşurarea serii.

    2 comentarii

  1. Intradevar si eu cand am vazut live-bloggingul de anul trecut ma gandeam ca vor implementa o chestie, care se numeste chiar asa, seamana cu widget care il pui in cadrul unui articol, lumea se logheaza extrem de usor si se vorbeste in timp real.
    Dar, probabil, Monden.info dorea sa adune comentarii si atat.

      (Citează)

  2. Toate acele comentarii personale de care vorbiti voi erau prezente in comentarii. :) Informatii exclusive din culise, de la fata locului, din cand in cand si poze… am anuntat ca se pregatea pianul Paulei Seling inca dinainte sa fie anuntat castigatorul… etc.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus