un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Calendar Formula 1 pentru Google si Outlook

16 Mar 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Anul trecut am luat de pe net un calendar al sezonului de Formula 1 şi mi l-am pus pe mobil. Nimic extravagant, ci doar marcate duminicile în care se desfăşoara câte un mare premiu, ţara respectivă şi ora la care îl transmitea TVR. A fost super util deoarece vedeam din timpul săptămânii că în weekend va fi Formula 1 şi îmi plănuiam timpul în concordanţă cu asta.

Pentru 2010 am căutat un calendar, dar n-am mai găsit. Aşa că am făcut eu unul în Google Calendar. N-am vrut să-i dau share de acolo, ci l-am exportat în format .ics şi îl puteţi downloada din linkul de mai jos. Îl puteţi importa în Outlook sau Google Calendar şi de acolo îl puteţi sincroniza cu telefonul mobil. E făcut după datele de pe site-ul oficial Formula1.com și sper că am nimerit bine orele la care transmite TVR-ul, dar nu bag mâna în foc.

Download 2010Formula1.ics

Caut unul şi pentru Campionatul Mondial de Fotbal, ca să-mi zică în ce zile sunt ce meciuri. Dacă nu găsesc, îl fac tot eu.

    6 comentarii

  1. Merci,
    L-am sincronizat cu telefonul.

      (Citează)

  2. merci, e util. deja e sincronizat cu telefonul :)

      (Citează)

  3. Găsisem mai demult pe un site un calendar simplu pentru calificări și curse și l-am importat în Outlook. Nu mai știu exact site-ul respectiv, dar și ăsta era printre primele rezultate la o căutare (are și antrenamentele libere): http://f1calendar.com/

    Sunt sigur că se găsește ceva și pentru fotbal…

      (Citează)

  4. Am gasit un calendar facut de un englez http://blog.artesea.co.uk/2009/12/world-cup-2010-google-calendar.html , dar nu am apucat sa-l verific.

      (Citează)

    • Pare bun, dar e pe fusul orar din Londra si nu am optiune sa-l modific in GMT+2, decat manual la fiecare.

        (Citează)

  5. Eu am luat versiunea gasita de Melk. E bun, s-a convertit automat la fusul nostru orar. la descarcare, ai optiunea de a include, pe langa curse, si sesiunile de calificari si antrenamentele libere.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus