un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A mai trecut un RoBlogFest

27 Mar 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

roblogfest 2010A mai trecut un an de blogging, cam aşa mi se pare atunci când zic că a mai fost un RoBlogFest. Cel de anul acesta a fost şi cel mai bine organizat de până acum: clubul Fratelli e mare şi încăpător, aşa că nu părea înghesuială mare şi nici fumul n-a fost la fel de deranjant, erau proiectoare, ecrane, baruri, zone în care să te fotografiezi, Jagermeister moca, din astea.

Aş îndrăzni să zic că, spre deosebire de anii trecuţi, n-au mai fost mari surprize la clasamentul final sau poate pur şi simplu nu i-a mai păsat nimănui de asta. Daily Cotcodac au luat premiul cel mare, bravo lor. Am senzaţia că, deşi s-au dat cadouri de genul console XboX şi ce s-o mai fi dat marilor câştigători, cele mai mari premii (câte 500 de euro) le-a dat Redd’s pentru două doamne, Sana Nicolau şi Adina Necula, dar nu ştiu pentru ce motiv. Nici n-a fost precizat vreunul. Poate au băut multă bere, nu ştiu.

N-am stat foarte mult şi nici n-am vorbit cu mulţi oameni. I-am salutat pe Nihasa, pe Greger, pe Andrei Roşca şi pe Zoso şi am mai vorbit cu câte unul şi altul pe aici şi pe dincolo. N-am văzut nici femei marfă şi nici ţinute provocatoare, din păcate. Lista completă a câştigătorilor o găsiţi aici şi în rest vreau să zic doar felicitări organizatorilor pentru toată acţiunea RoBlogFest 2010.

    6 comentarii

  1. Sana Nicolau şi Adina Necula au castigat premiile pentru prezenta si aportul semnificativ adus blogosferei feminine

      (Citează)

    • Prezenta unde? Si exact care a fost aportul semnificativ? Nu zic ca n-ar merita sau ca sunt indignat. Chiar habar n-am cine sunt cele doua femei si cu ce se ocupa.

        (Citează)

  2. Noi am castigat tricouri, bre, bune si alea :D

      (Citează)

  3. dacă de Adina Necula am mai auzit via @BlegooPR (Roxana Radu) de prima persoană menționată de tine habar n-aveam și îmi place să cred că sunt destul de activ în blogosferă (cel puțin la partea de citit bloguri dacă la scris am lăsat-o mai moale în ultima vreme).

    în altă ordine de idei, îmi pare rău că nu te-am recunoscut, mi-ar fi plăcut să schimbăm o vorbă :)

    nu vreau să par răutăcios și nerecunoscător, dar premiile mi s-au părut mai mari la unele categorii decât la altele. nejustificat aș spune eu, dar zic să nu intru în detalii, că n-are rost.

      (Citează)

    • Nu stiu care au fost premiile. In alti ani parca se anunta ce-i da fiecaruia. Bine, eu am fost mereu impotriva premiilor mari, pentru ca goana dupa ele ducea la fraudare de voturi si la manevre, dar na…

      @Julius: pai simt ca nu esti bautor avid de Redd’s si poate de aia :P

        (Citează)

  4. da, sunt de acord, doar că e cam nasol să cântărești la unii cu gramul și la alții cu kilogramul :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus