un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Au inceput inscrierile la RoBlogFest 2010

23 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

S-a dat drumul la înscrieri (trebuie cont, apoi înscrierea este posibilă prin meniul de sus), care se pot face până pe 8 martie, după care pe 11 martie începe prima etapă de votare. Categoriile sunt:

1. Personal & Infotainment – vot public
– Blog colectiv
– Blog sub 18 ani
– Blog de muzică
– Blog culinar
– Blog de filme
– Blog de sport
– Blog travel
– Blog de fashion
– Cel mai popular blog

2. Profesional – vot jurizat
– Blog foto
– Blog despre comunicare (media & advertising)
– Blog cultural (literatură, istorie)
– Blog de web design/creaţie
– Blog despre politică
– Blog despre business
– Blog despre tehnologie
– Blog de jurnalist

3. Comunicare şi Social Media – vot jurizat
– Blog de brand/produs
– Blog de companie
– Social media: Twitter pentru o companie
– Social Media: Facebook pentru o companie
– Comunicare: best use of social media într-un mix de comunicare
– Comunicare: campanie pe social media

La o primă vedere nici nu am la ce să mă înscriu. Nu că mă aştept să câştig ceva, dar îmi place să particip. Singura categorie generală este “Cel mai popular blog”, dar acolo mi-e cam ruşine să apar, având în vedere că nu sunt şi nici n-am fost vreodată popular sau între “cele mai”. Poate mă înscriu la Culinar (unde oricum voi vota pe altcineva) şi Tehnologie prin linkurile directe de la categoriile respective (din meniul de sus), ca să se cheme că am participat şi în acest an la RBF.

Petrecerea e pe 26 martie.

    5 comentarii

  1. Categoriile sunt imbecile, de parca ar exista numai bloguri de nisa! Sa faca in pana mea “Cel mai bun jurnal online” si atunci ma inscriu si eu! Astia se pare ca au uitat ce e un blog, pfff…

      (Citează)

  2. Ai putea alege sa nu te inscrii dar cine sunt eu sa ofer sfaturi. Este mare lucru sa iti constientizezi locul in blogosfera si sa stai in banca ta. Vor fi o groaza care vor friza ridicolul pentru un amarat de vot.
    Anul trecut, parca, m-am inscris dar nici nu am pus widgetul acela pentru a primi voturi sau a anunta ca particip.
    Bafta!
    Update: Cred ca la votul public era bun si un blog de tehnologie.

      (Citează)

    • Nu ma inscriu pentru ca as vrea sa castig ceva, nici macar nu ma astept la cateva voturi. O fac pentru ca imi plac blogurile si pentru ca nu sunt singur pe lumea asta. Iar daca cineva face tot efortul de a organiza un concurs, atunci pot si eu sa onorez acest efort macar inscriindu-ma acolo, pentru prezenta. Desigur ca se putea organiza si mai bine concursul, asta e valabil la orice eveniment din lumea asta, dar e OK pentru cati oameni si cate resurse sunt disponibile. Iar daca nu s-ar inscrie nimeni, la anul ar fi si mai putine resurse sau sponsori si n-am ajunge niciodata la “si mai bine”.

        (Citează)

  3. Un punct de vedere argumentat si aproape ca as zice sa dau si eu cu subsemnatul pe acolo. Asa, de amorul artei.

      (Citează)

  4. clar la tehnologie. consider review`urile si parerile tale despre produsele aduse in discutie mult mai coerente dar si apropiate de realitate decat le-ar prezenta distribuitorii lor sau multi alti bloggeri “populari”.

    ai votul meu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus