un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hai ca s-a circulat bine

20 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Azi am scos maşina din ditamai zăpada (30 cm depuşi peste noapte plus zăpada curăţată de pe maşină şi aruncată jos) la prima pedală. Pur şi simplu am apăsat acceleraţia şi maşina a ieşit din nămete de parcă n-ar fi fost nimic. Am circulat bine prin cartier. Am parcat-o din prima, lateral, în zăpadă. Mai târziu în cursul zilei am mers de la Piaţa Sudului la Televiziunea Romana în 25 de minute, din care 7 petrecute aşteptând la semafor. 70 km/h viteză maximă, nici un derapaj, nici o problemă prin trafic.

Dacă aud vreun fătălău plângându-se că a nins şi n-a putut merge cu maşina şi primăria n-a făcut nimic şi e criza nationalăăăăă!… mă duc personal să-i dau două palme şi să-l calmez. Nu e obligatoriu să conduci, dacă nu eşti în stare să o faci decât în condiţii de drum perfect. Dacă v-aţi fi născut în Finlanda sau Canada sau Siberia ce făceaţi?

    3 comentarii

  1. Si eu m-am saturat de cei care se vaita. Pana la urma este iarna si eu chiar am vazut ca se circula. Drumul national Bucuresti – Pitesti era “negru” de ieri. Pe la tara era un pic de strat dar asta nu impiedica mersul cu 60 – 70 km la ora – o viteza modica. Ar fi o problema nationala daca ar fi stratul de 1 – 2 metri ca in trecut dar este putin probabil.

      (Citează)

  2. Eu am prins iarna la finlandezi, acolo ca e iarna (+1m zapada) ca e vara, se circula cu 100km/h pe drumurile nationale. Zapada nu e curatata complet de pe drum pentru ca e imposibil dar arunca un fel de pietricele pe zapada batatorita si nu ai treaba…

      (Citează)

  3. Fătălăii sunt cei care merg cu matiz sau tico cu slick-uri și se plâng că nu e drumul ca-n palmă. Și mai sunt cei cu jeep-uri cu slickuri, ăia sunt de răsul curcilor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus