un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Penibilul noii autostrazi

2 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Noul tronson de autostradă, lansat cu surle şi pene, are 42 de kilometri, da? Se laudă Berceanu cu el de parcă ar fi turnat asfaltul cu mâna lui. La viteza legală de autostradă, adică 130 km/h, parcurgi întreaga autostradă nouă în 20 de minute. Cu asta ne mândrim, cu 20 de minute de autostradă.

Încrâncenarea evidentă împotriva lui Mircea Badea ar trebui utilizată cumva. Un ministru şi un prim-ministru inaugurează o autostradă în manieră aleasă pentru a-i face în ciuda unui realizator TV care a promis că va alerga cu pene înfipte în fund dacă statul face măcar un kilometru de autostradă în acest an. S-au făcut 42 de kilometri. Dacă se făceau 1000, mai înţelegeam să se laude cu realizarea lor, dar pentru 20 de minute de drum bun poate ar fi trebuit chiar nişte scuze. Însă e clar că salvarea noastră e Mircea Badea. Propun ca la anul să declare că, dacă statul face 200 de kilometri de autostradă, va alerga gol puşcă prin fața Cotroceniului. Să promită că va defila cu o floare înfiptă în penis dacă se finalizează şi Autostrada Soarelui. E clar că salariile de miniştri şi şpaga primită până acum nu îi mai motivează pe cei din Guvern, dar ideea de a-l vedea gol și umilit pe Mircea Badea pune şi munţii în mişcare.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus