un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Basescu si Diaconescu

30 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Nu credeam că voi spune asta vreodată, dar emisiunea de pe OTV a fost genială. E vorba de emisiunea la care a fost invitat Traian Băsescu şi unde a dialogat vreo două ore cu Dan Diaconescu. Acesta a ştiut să provoace nişte discuţii interesante, chiar dacă nu controversate sau pe un ton acuzator, ci doar a pus nişte întrebări şi l-a lăsat pe preşedinte să-i răspundă în voie.

Din fericire însă, şi ceea ce a făcut emisiunea foarte interesantă, întrebările n-au fost decât în mic număr despre politică. S-a vorbit și s-au spus bancuri cu Geoană, despre ce mâncare preferă Băsescu, unde a făcut revelioanele, cum a ajuns pe vapoare, ce relaţie a avut cu Petre Roman sau cu Tăriceanu, cum vorbeşte cu Obama şi cu Medvedev, de ce a plâns la retragerea lui Stolojan (de ciudă că se duce planul de campanie, nu pentru că ar fi fost Stolo prea bolnav), ce mailuri îi trimit tinerii din România, ce crede despre Honorius Prigoană şi din aceastea.

Băsescu a părut sincer, s-a râs mult în emisiune, s-a schimbat vorba de la una la alta. Iar concluzia mea e că Băsescu e de gașcă. Zice bancuri, are idei traznite, răspunde rapid la orice… e bun de chef şi de stat cu el la masă la o nuntă. Toate fazele acestea cu Boc şi Udrea şi obsesia cu mogulii îl trag în jos, dar emisiunea de azi l-a mai urcat un pic. Cred că Dan Diaconescu a avut o audienţă foarte mare (sunt curios să văd cifrele) şi şi-a dus televiziunea la alt nivel. Se pricepe la făcut show, dovadă că l-a convins pe preşedinte să stea într-un platou cu hostese şi să tragă la sorţi premii date de Murfatlar.

După care emisiunea s-a terminat, iar eu am schimbat pe o televiziune de ştiri care tocmai zicea pe un ton malițios de “mâța neagră” Udrea şi iarăşi despre guvern şi criză şi Boc şi mi-am amintit de drumurile proaste pe care am mers azi şi de incompetenţă celor care ne condus. Pentru vreo două ore, politică a părut mai distractivă şi mai frumoasă.

    12 comentarii

  1. Ca e de gasca si ca probabil e placut sa stai cu el o masa sa bei, se cam stia… problema e ca treburile de mai sus nu ne scot din rahat… scuze de expresie.

      (Citează)

  2. Basescu a facut show dintotdeauna. Dar oare pentru a ajunge prin studiourile lui Dan Diaconescu a fost ales Base de catre peste 5 milioane de romani? Eu credeam ca pentru a face ceva pentru a atenua criza, pentru a imbunatati ceea ce scoti tu in evidenta la final.

      (Citează)

  3. Intre ce ore a fost Basescu invitat? Ca emisiunile lui Diaconescu au 6-7 ore si ne intereseaza cifrele doar pe perioada cand a fost Basescu in studio. Se termina vacanta si ne interesam.

      (Citează)

  4. De pe la 22 pana la 0:30, cam asa.

      (Citează)

  5. A long time ago in a galaxy far, far away…
    Casa din Mihaileanu, fratele afacerist, EBA, Ioana cu vanzarile anterioare, Nuti, Popoviciu, Boc, Prigoana junior, Ritzi, Profu’ lui Haysam, baut la volan, etc. Asa presedinte, asa televiziune, asa tara, asa votanti. Tara asta este blestemata, nu avem repere morale, nu avem nimic. Doar promiscuitate. Emisiune geniala? OMG, Radu, cred ca OTV scade IQ-ul. A avut rating? Conteaza? Probabil ca doar pentru seminte si bere la pet. Asta e tinta. Aici ai drepate, sunt multi, foarte multi.
    Nu am OTV in grila. I-am dat “eject’ cu mult timp in urma.

      (Citează)

  6. Doamna Udrea nu isi are locul in aceste scandaluri. Ea este mult peste!

      (Citează)

  7. Din punct de vedere al umorului emisiunea a fost peste Divertis + Bendeac + Cârcotașii + Buzdugan + Vacanța mare. Acum că am fi preferat ca președintele plătit de noi toți (indiferent cum l-ar chema) să își bată capul cu scoaterea noastră din căcat și să nu joace pe post de Țociu și Palade la OTV-bingo asta e altceva. Din nefericire poporul a ales și se pare că e mai mulți care vrea măscărici ca președinte. Asta e.

    Și da Andreea, doamna Udrea e e mult peste, totuși eu aș mai pune-o și dedesubt din când în când. Mai schimbăm pozițiile să nu obosească ;) .

      (Citează)

  8. Tocmai asta a facut emisiunea sa fie interesanta, faptul ca nu s-a vorbit tot de casa din Mihaileanu, Hayssam, Udrea, etc… nu la modul acuzator. Pentru asta ma pot uita oricand la Gadea & Co. Emisiunea de pe OTV a aratat o alta latura a presedintelui, una interesanta si care trebuie cunoscuta (in fond, e presedintele tarii).

    Efectele s-au vazut azi. Pe toate site-urile de stiri sunt comentate declaratii ale lui Basescu la OTV. Daca ar fi fost aceeasi emisiune pe Antena sau pe ProTV sau pe Realitatea ar fi aplaudat-o toti, tu acum o blamezi doar pentru ca a fost la OTV.

      (Citează)

  9. Cand stii ca la otv s-a discutat seara de seara despre elodia, timp de un an, cand stii ca in fiecare seara era titlu mare pe otv: “azi o gasim pe elodia” sau “x stie unde e elodia”, etc… mi-e greu sa-l vad pe diaconescu ca om serios de televiziune.

    Inca o chestie, Diaconescu nu face nimic pe gratis. Otv-ul a devenit ( in ultimele saptamani ale campaniei electorale ) portavocea pd-l-ului si a lui base, pe bani grei. Iar emisiunea nu aduce nimic nou. Cum s-a mai zis mai sus, faptul ca base e de gasca nu ne scoate din situatia in care suntem.

    p.s. pe pariu ca si vanghelie si altii politicieni sunt de gasca, daca-i lasi sa vorbeasca liber, fara sa le pui intrebari incomode…

      (Citează)

  10. Vanghelie nu cred ca e de treaba ca “nu stie sa raspunde”. E haios doar pentru ca e analfabet.

      (Citează)

  11. Pe intervalul ala orar o medie de 843.000 / minut (470.000 pe urban). Cam de 4 ori mai mult decat a avut cu o zi inainte. Remarcabil, deci.

      (Citează)

  12. @Bogdan Inca o chestie, Diaconescu nu face nimic pe gratis. Otv-ul a devenit ( in ultimele saptamani ale campaniei electorale ) portavocea pd-l-ului si a lui base, pe bani grei.

    Pics or it didn’t happen.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus