un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Al naibii Botezatu

6 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

bianca dragusanu in playboyÎl urăsc pe Cătălin Botezatu!!! Bianca Drăgușanu e în Playboy-ul de decembrie, foto via playboyromania.ro

    14 comentarii

  1. pentru mine e perfecta, femeile probabil ii vor descoperi cateva defecte. Daca e si inteligenta o clonam.

      (Citează)

  2. Era perfecta daca nu ii plezneau silicoanele alea , arata bine , insa pana la perfecta mai e :)

      (Citează)

  3. Femeile mereu gasesc defecte. Ca are urechile nu stiu cum, ca are abdomentul prea subtire, ca e operata peste tot. Dar in realitate ea e in Playboy si cele care comenteaza nu si nici nu vor fi niciodata iar strugurii sunt prea acri. In partea cealalta, barbatii sunt perfect capabili sa recunoasca atunci cand un alt barbat arata bine si sa spuna “da frate, e marfa ala, as vrea sa arat si eu ca el”.

      (Citează)

  4. sanii f urati (se vede ca sunt plini de silicon..deci un mare fail) si fata f vulgara, tipic pitzi de romania. in rest f ok

      (Citează)

  5. Pai in rest ce altceva mai e? Are talpi frumoase? Parul matasos?

      (Citează)

  6. stefan sigur nu ai vrea o gagica cum e asta…ca e pitzi si vulgara…shit.

      (Citează)

  7. doamne… e urâtă cu spune la față… și e proastă ca noaptea, cum altfel…

      (Citează)

  8. de mai vladinho, la un moment dat ajungi la concluzia ca nu vrei asa ceva. bineinteles, poate tu vrei o femeie care te vede ca un card cu maini si picioare si care te va suge (la propriu) de tot ce poti sa ii oferi :). eu sunt genul ala mai ciudat care are nevoie si de cineva cu care sa poate intretina o discutie. iar sanii aia sunt o catastrofa. oricum, tu poti sa visezi la asa ceva, treaba ta.
    @radu: corpul e frumos, picioare, maini,etc… desi sunt convins ca e gomat intens in PS si bine luminat de fotograf. in romania se vinde bine vulgaritatea, poate ea chiar este o fata frumoasa sub masca aia. te-ai plimbat destul pe “afara”, sper ca ai observat diferentele esentiale intr-o o romanca alpha si o “vestica” alpha.

      (Citează)

  9. e naspa

      (Citează)

  10. parerea mea ca e foarte de plastic. nu ma refer neaparat la sani, care si asa sunt de caucicu, dar nu exprima nicio emotie femeia asta. are o privire de lemn si stupida de nu se poate. Si sa stii ca n-ai de ce sa fii invidios pe Botezatu, ca el doar o finanteaza si i-o mai trage cate odata, in rest nimic mai mult. Nu au o relatie asa cum afirma ei, din coltul gurii.

      (Citează)

  11. Florin, cred ca ai o impresie mult prea buna despre mine :P Nici eu nu vreau o relatie cu ea, ci as fi foarte fericit sa aplic metoda Botezatu daca mi-as permite. N-am pretentia ca toate femeile sunt bune pentru o relatie.

      (Citează)

  12. relatie… cu r sau cu f… depinzand de femeie… in cazul de fata niciodata cu r… :D

      (Citează)

  13. mai nene daca nici femeia asta nu este frumoasa atunci care? SUNTETI GELOSI CA NU SE AFLA IN COMPANIA VOASTRA

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus