un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bancomat prea inalt

22 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Bancomat LibraO regulă spune că dacă vrei să faci un terminal accesibil şi pentru persoanele cu handicap, atunci ecranul ar trebuie să fie la 1,2 metri înălţime. Bancomatul din imagine, de vizavi de Sala Palatului, îl are pe la 1,80 metri. Nici nu trebuie să fii handicapat, e suficient să ai înălţime de 1,60 sau 1,70 metri şi deja te agiţi cu mâinile pe deasupra capului ca să scoţi nişte bani. Bravo bă, o lucrare de excepţie!

    3 comentarii

  1. trebuiau sa mai puna si un cos de baschet ca recompensa daca ajungeai sa scoti banii=))

      (Citează)

  2. io am mâncat fasole cu cârnaţi când eram mic şi am crescut mare, am 1,88 înălţime, aşa că pt mine e ok.
    Voi ăştia micii puteţi să scoateţi bani de la ghişeu ;)

      (Citează)

  3. Probabil asteapta mult si bine dupa autorizatia pentru scari/stand de la primaria de sector…

    Vezi reclama cu internet banking fix langa bancomat? Asta e un fel de: ‘prea pitic sa ajungi la bancomat? Foloseste internet banking-ul Libra Bank: Pentru oameni PITICI!’

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus