un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Romania pusa in Google Maps

8 Oct 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Tot ce a fost editat şi adăugat în ultimele luni în Google Map Maker a fost aprobat şi mutat în aplicaţia centrală, Google Maps. Aşa că de acum suntem şi noi pe harta lumii (cel puţin Bucureştiul, nu m-am uitat în rest), nu perfect, dar e un început bun. Dintr-o dată Latitude este mai interesant. via ITbox.

    7 comentarii

  1. A small step for ‘google’ a giant leap for ‘romanians’

    Ma bucur asa de tare cand vad ca ne mai arunca cate un os companiile astea mari :)
    Intai Yahoo Maps, apoi Live Maps, acum si google, yupii :)) NOT

      (Citează)

  2. Si Cartierul Cu Tarani a ramas in Ap. Patriei :)))

      (Citează)

  3. Super, era de asteptat dupa ce ne-au deschis accesul in Map Maker. Ma mir insa ca au actualizat Google Maps asa de repede.

      (Citează)

  4. Destul de proastă harta. Am cautat multe zone cunoscute mie din Bucuresti si Constanta si unele strazi nici macar nu sunt trasate. De exemplu un bulevard principal din Constanta nu exista (Tomis). Imi inchipui ce e in orasele mai mici. :)

    Dar e un inceput. Pacat ca nu cumpara harta TopMap (aia pe care o folosim pe iGO).

      (Citează)

  5. București-ul nu înseamnă deloc România. Zonele pe care le-am verificat eu (din afara capitalei) arată exact ca în urmă cu 6 luni. Așa că titlul (mai) corect ar fi fost Bucureștiul pus în Google Maps.

      (Citează)

  6. Rabdare, harta este asa cum era la foarte putin dupa lansarea google map maker in Romania :) La urmatoarele actualizari, treptat, se vor vedea diferentele.

      (Citează)

  7. Stiti ca intreaga harta e facuta de utilizatori, nu? Eu de exemplu mi-am trasat propriul cartieri si tot felul de strazi pe care le stiam, plus parcurile Tineretului si Cismigiu, plus parcarile Cora si Auchan. Nu va opreste nimic sa contribuiti si voi daca o zona inca nu este bine facuta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus