un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

E simplu sa scapi de gripa

25 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

ah1n1_720Ce atâta să te protejezi? Să foloseşti batiste de unică folosinţă? Să te duci la spital dacă ai venit dintr-o ţară străină şi tuşeşti? La americani a fost declarată stare de urgenţă medicală după ce numărul de victime ale gripei a tot crescut constant. N-ai nevoie decât de nişte săpun lichid pentru mâini şi gata, ai prevenit boala. N-am înţeles niciodată cum te ajută acest produs. Să zicem că eşti murdar pe mâini şi te speli cu acest săpun, fără apă. Murdăria unde se duce? Intră în piele, odată cu săpunul?

    4 comentarii

  1. Aceeasi intrebare am pus-o si eu unei colege care folosea frecvent geluri d`astea…nu a avut un raspuns…macar la servetelele umede mizeria ramane pe ele(bine doar o parte ca nici alea nu sunt cea mai igenica solutie dar macar are putina logica).

      (Citează)

  2. Ideea e sa folosesti un gel antibacterian cand de ex vi de afara si vrei sa mananci ceva undeva dar nu te duci la baie sa te speli pe maini , nu folosesti acel gel daca ai tarana pe maini , insa daca esti curat dar ai pus mana pe clanta , volan , lift etc nu esti murdar , doar ca pe maini ai bacterii si microbi care gelul le anihileaza fiind antibacterian , asa cum sunt si unele sapunuri .

    Poti foarte bine dupa ce dai cu un gel sa folosesti si un servetel umed , care inafara de faptul ca e ud nu are nici o proprietate anti-bacteriana .

      (Citează)

  3. poti sa pui la taguri ah1n1=)) in alta ordine de idei da… e la fel ca si cand intreb eu pe multi cu care vorbesc de ce anume nu il plac ei pe manson.. si din prejudecati generale nu stiu decat sa il ia pe nu in brate fiind incapabili sa dea argumente solide

      (Citează)

  4. cum sa scap B-)

    de gripa????????????????????

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus