un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: G.I. Joe

14 Sep 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Probabil că acesta este filmul anului la capitolul “acţiune, umor şi efecte speciale impresionante”, deoarece Transformers 2 a fost plictisitor şi naşpa. GI JOE e o unitate specială de soldaţi unul şi unul care, într-un viitor apropiat, trebuie să oprească nişte oameni răi în a folosi nişte arme şi mai rele. Filmul e plin de acţiune de la un capăt până la celălalt, e construit după maniera X-Men în sensul că fiecare personaj bun sau rău are un nume de cod şi e antrenat în tot felul de arme sau tactici şmechere, bătăliile, împuşcăturile şi urmăririle se desfăşoară şi cu maşini şi pe jos şi în aer iar la sfârşit e o mare luptă subacvatică. Efectele speciale sunt bine făcute iar acţiunea e suficient de lejeră încât să nu-ţi baţi capul urmărind intrigi prea fine dar nici nu pare retardată. Pe total mi se pare un film excelent pentru văzut la cinema cu o pungă mare de popcorn şi o bărdacă de suc în mână.

Gagicile sunt cam banale, din păcate, iar mie mi s-a părut foarte amuzant și că tipul rău era un fel de Darth Vader mai tânăr, având în vedere masca şi cum respira. Mai avea să o zică pe aia cu “I am your brother” şi râdeam cu lacrimi.

    4 comentarii

  1. imi place foarte mult cum scrii. as vrea sa ne intalnim intr-o zi. ai prietena? }{

      (Citează)

  2. @mihaelafilip: looooool :))))

      (Citează)

  3. de ce sa radem.. e dragut… atata tot sa nu fie fake

      (Citează)

  4. wtf?? n-as scrie tampenii de genul asta in viata mea in commenturi..cineva se tine de glume. scuze..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus