un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: 18 Year Old Virgin

15 Sep 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Filmul e unul din cele mai proaste pe care le-am văzut la viaţa mea. E neamuzant, plictisitor şi uneori chiar îmi era jenă că mă uit la aşa ceva. Aventurile unei eleve care ajunsese la 18 ani şi totuşi, tragedie!, încă era virgină, aşa că vrea să şi-o tragă cu cineva, oricine, în timpul petrecerii de absolvire, n-au nici un farmec, nici măcar ajutate de câteva scene de nuditate. Ocoliți-l pentru că nu merită văzut.

Trist este că, deşi filmul cam duce spre clasicul mesaj “nu-ţi pierde virginitatea decât dacă merită”, să-i faci un sex oral unui moş aflat în comă nu e cine ştie ce, ba chiar tipa se aruncă, vorba aceea, cu capul înainte, deşi tot filmul se văitase despre cât de naşpa e sexul în general şi penisul în particular. Dar na, de când Bill Clinton a obținut de la tribunal decizia că sexul oral nu e sex, a mers și fata cu ideea “guess I’ll go put that penis în my mouth” după cum zicea cineva prin Deuce Bigalow 2.

    4 comentarii

  1. lol asta cand dracu a mai aparut=))… 40 year old virgin e the real shit oricum

      (Citează)

  2. hehe, eu am renuntat dupa 20 de minute :)) mi s-a parut de o penibilitate iesita din comun filmul

      (Citează)

  3. pff.. ce rahat de film.. l-am vazut si eu la recomandarea cuiva si dupa mi-am dat seama ca si-a batut joc de mine.

      (Citează)

  4. pe MTV era o emisiune asa, cu o tipa de vreo 16 ani care vroia sa isi piarda virginitatea (reality show, alta fata/baiat alt episod, presupun) eh, asta de am vazut-o eu a renuntat si si-a dat seama ca e lesbiana si poate o sa incerce si cu un baiat (cred ca nu gasise nici unul dornic). dar vai cata drama, ce tragedie…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus