un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum sa rupi masina

11 Sep 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

strada Erou Iancu Nicolae

Titlul lung este “cum să rupi maşina când eşti prost şi mergi prin Pipera”. După ce am mâncat “produsul verde” la IKEA, aşa cum scriam mai jos, am plecat spre muncă şi am luat-o pe strada Erou Iancu Nicolae, pe la Grădina Zoologică, ca să ajung în Pipera şi Colentina. Stradă e într-o reparaţie şi lărgire veşnică, iar acum pe mai mult de jumătate din lungimea ei se circulă ca în fotografie, pe câte o singură bandă, iar în dreapta e un drum cu pietriş ce aşteaptă asfaltarea.

Ce s-a gândit să facă un şofer inteligent care mergea în faţa mea? Era cam nemulţumit că în coloană se merge cu viteza melcului aşa că s-a gândit că mai bine să intre pe dreapta, pe banda care se construieşte acum, unde ar putea să depăşească întreaga coloană. Zis şi făcut, a intrat pe acolo, pe nişte pietre mari cât pumnul şi destul de ascuţite. Evident că pe pietrele acelea a mers la fel de încet ca şi noi în coloană, doar că în plus şi-a uzat inutil pneurile şi suspensiile iar cei 4 pasageri s-au săturat de “masajul” străzii. Un kilometru mai târziu, când s-a terminat pietrişul (şi strada), a revenit în coloană cu două poziţii în faţa mea. Adică a câştigat un singur loc, după 5 minute de mers pe teren accidentat, reuşind să depăşească doar Mercedesul din fotografie. Bravo fraiere, service-urile auto te felicită!

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus