un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dexter de Romania

3 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Pentru cei ce n-au văzut serialul Dexter, acesta urmăreşte aventurile unui criminal în serie, a cărui singură plăcere este ucisul. Pentru a fi totuşi util societăţii (lucrează pentru Poliţie în calitate de consultant), alege ca victime numai oameni răi, îi ucide, îi tranşează, îi împachetează în saci de plastic şi apoi îi aruncă pe undeva. Probabil unul din cele mai bune seriale ale momentului.

Pentru cei ce n-au urmărit ştirile, un cuplu din Timişoara pare a se fi inspirat din Dexter. Ea are 20 de ani şi e studentă la Medicină, admisă cu media 9,90. Prietenul ei (fiu de preot) i-a propus, pentru a face rost de mai mulţi bani, să se prostitueze (câtă minte! câtă dragoste!). Ea a acceptat (mai poţi da vina pe el acum?). Când unul din clienţi (65 de ani, încă putea) nu a vrut să plătească prestaţia (500 de euro e un preţ mult prea piperat chiar și pentru a-i o trage unei studente la Medicină. La banii ăia te orientezi spre ASE, la facultățile de top, poate chiar spre cele particulare), cei doi l-au ucis cu 50 de lovituri de cuţit (şi Terminatorul pica din mai puţine), l-au tranşat, împachetat în saci de gunoi şi i-au ascuns corpul în maşină. Spre deosebire de Dexter și profesionalismul de care dă acesta dovadă, din aceşti saci s-a scurs sânge atunci când i-au dus în maşină. Tot spre deosebire de Dexter, cei doi nu au reuşit să plece cu maşina victimei deoarece avea cutie de viteze automată (Mercedes clasa E), altfel o duceau undeva şi îi dădeau foc. Viitorii doctori ai ţării se acuza acum reciproc de crimă.

Sănătatea noastră era pe mâini bune.

    5 comentarii

  1. mda, chiar e socant ce au putut sa faca astia…

    m-a amuzat cand am citit ca nu au putut sa plece cu Mercedesul pentru ca avea cutie automatica…la cat erau de stresati atunci, cred ca 3 pedale in loc de 2 le-ar fi pus si mai maprobleme… :)) nu mai zic ca puteau si ei sa se straduiasca macar sa nu curga sange dupa ei (dooohhh!!!!), dupa ce s-au chinuit atata sa-l transeze.

    de fiecare data cand vedeam cate un caz din asta pe la TV, ma gandeam ca asta e cea mai buna metoda de a scapa de un cadavru, si nu stiu cum pot unii sa greseasca asa de tare incat cadavrul sa fie gasit la scurt timp dupa crima…(bine, mintea mea bolnava se mai gandea si ca daca tot l-ai transat, ai putea sa si macini carnea, si atunci mai ramai cu oasele de care poti sa scapi mult mai usor [carnea o dai evident la caini, la ce va gandeati? :)]). in fine….ideea e ca m-ai convins sa-mi iau Dexter, ca deja prea multe am auzit despre el si toata lumea il lauda :)

      (Citează)

  2. Un student la medicina are nevoie de 50 de lovituri de cutit sa omoare un om? Stiam ca anatomia se invata prima :)) Inseamna ca tipa picase la anatomie :D
    Si cum au stabilit ca au fost 50 de taieturi, inainte sau dupa transare? Cred ca au incercat sa faca 50 de taieturi cu o hartie (papercut, doare ca naiba) dar au gasit un cutit inainte :))

    Dexter stia cum se face. Astia habar n-au avut.

      (Citează)

  3. amatori, dom`le, amatori … ca la romani, ne complacem in mediocritate …

      (Citează)

  4. n-ai idee cati sustinatori au studentii astia prin tara.

    as folosi povestea asta pentru reclama la necesitatea legalizarii prostitutiei:

    … Daca nu doresti sa ajungi transat, spune DA legalizarii prostitutiei!… ia-ti pantalonii pe tine si prezinta-te la vot!

      (Citează)

  5. prietene ai dat-o-n bara cu ultima remarca

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus