un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum sa cuceresti femeile

24 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Dacă vă puneţi întrebarea din titlu şi credeţi că răspunsul este “trebuie să arăţi bine, să ai papagal, să ai BMW, să o ai până la genunchi, să ai bani” sau eventual vrăjeli de genul celor zise de femei prin reviste “să fie romantic şi înţelegător, dar în acelaşi timp aventuros şi cu sânge de amant latin“, atunci aflaţi că nimic nu e mai fals.

Se pare că tot ce ai nevoie este o copie a Manualului de Seducţie de pe www.juan.ro. Nu întrebaţi cum am dat de site. Nu e relevant. Important e că un om bun la suflet îţi poate vinde, pentru o sumă modică (160 sau 90 de lei în perioada de reducere, o nimica toată) acest manual care te învaţă totul. Da’ totul. Cum să vorbeşti, ce să zici, ce să faci, cum să te porţi cu femeile, cum să nu te sperii la întâlnire, cum să le faci să leşine după tine, cum să le faci să înghită, cum să le faci să fie “ca plastilina în mâinile tale” şi în general cum să nu te mulţumeşti cu “femei banale şi urâte” şi să cucereşti din alea marfa rău. Bunăciuni incredibile, gen.

Cel mai mare MIT legat de femei este că trebuie să fii frumos, bogat sau foarte bine dotat pentru a le putea seduce…
Ei bine, pur şi simplu NU ESTE ADEVĂRAT
NU contează dacă eşti urât, chel sau gras!
NU contează dacă ai 18 ani sau 60!
NU contează dacă nu ai mulţi bani!

Tare, nu? Oare merge şi pentru combinaţii de câte două? De exemplu “urât ŞI chel” sau “chel ŞI gras”? Cel mai tare mă întreb dacă cel din spatele site-ului a tradus vreo carte de agăţat găsită sau luată din străinătate sau a făcut un conspect din mai multe şi acum se îmbogăţeşte din asta. Căci nu mă îndoiesc că are comenzi suficiente, iar costurile sunt practic zero, manualul fiind livrat pe CD în format PDF.

    7 comentarii

  1. Si eu incerc sa ma gandesc la ceva de genu`. Nu ca as vrea sa insel pe cineva, dar sunt cam multi prosti pe aici, cu bani si trebuie totusi sa`i investeasca in ceva. :)) Prostioara asta cred ca are efect cel mult psihic, iti da ceva de care sa te agati. Cel putin pentru o perioada, suficient cat sa dispari ca magaru`n ceata.

      (Citează)

  2. Si sunt curios cate de chel, gras si sarac e cel din spatele site-ului. Si mai ales cat de mult succes are la femei! Imi aduce aminte de “profesorul” din Sunt timid darma tratez cu Pierre Richard…
    Ramane totusi intrebarea: Cum ai dat de site? :D

      (Citează)

  3. Explicatia e chiar simpla, am vazut o reclama Google la acest site si am intrat de curiozitate.

    Cel din spatele site-ului poate sa fie si femeie, din partea mea. Nu zice ca le cucereste el pe toate, ci doar ca iti vinde un manual ce te poate invata sa o faci tu.

      (Citează)

  4. Tot prin google ads am gasit si eu site-ul. Funneh

      (Citează)

  5. Tot prin google, am gasit-o gratis pe net . Cu doar 70 de RON ,va dau linkul.:) Ce oameni, dom’le…. http://fisierulmeu.ro/51WP8424DUJD/Manualul-de-seductie-pdf.html

      (Citează)

  6. Ne pare rau, dar acest fisier are o adresa gresita.

      (Citează)

  7. ma cred oare ceum urat deoarece nu arat super bn si nu am un comportament de “macio” si la sc toti sunt super ca baieti ca langa fete bine ca acum nu pot sa zic ca sunt toci ca nu suport asta dar nu sunt in pas cu moda si nu st c sa fac sa impresionez femei frum sau colege frum si sa le fac sa ma placa am nevoie de un sfat helpppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus