un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cronologia ipocriziei, de la EVZ

4 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Vă veţi da seama imediat de subiectul postului citind titlurile următoarelor articole din Evenimentul Zilei:

Rachetele antigrindină, ţinute la sol de criză – 2 aprilie 2009
Rachetele antigrindină, sabotate de hoţii de fier vechi – 9 iunie 2009
Ţara arde şi guvernul Boc vrea să controleze ploile – 4 august 2009.

Simplu, nu? Tonul articolelor poate fi înţeles imediat din titluri. Din iunie şi până acum s-a întors complet roata. Ca să o luăm cronologic, în primul articol se spune “Cei care au de suferit sunt agricultorii şi viticultorii”, în al doilea “Deşi ar fi trebuit să devină operaţionale încă din luna aprilie, punctele de lansare a rachetelor antigrindină au fost prădate de hoţii de fier vechi” şi în ambele se regăsesc ca laitmotive lipsa de bani şi guvernul bulangiu pentru că nu alocă fonduri. În al treilea articol însă, cel mai recent, EVZ probabil s-a certat cu Boc, pentru că acum “Deşi intervenţiile în atmosferă se practică, în lume, de mai bine de jumătate de secol, specialiştii în meteorologie spun că acestea nu sunt chiar de bun augur: pot destabiliza clima. Mai mult, date fiind costurile foarte ridicate pentru obţinerea rezultatelor dorite, „joaca” de-a Dumnezeu nu rentează.” Aţi văzut? Dintr-o dată nu rentează. Până acum guvernul era de vină că nu băga bani în rachete anti-grindină, acum e de vină că vrea să bage. Ce sa zic, se poate lansa cu succes filmul “2 ziare 1 cup”, după cum se prezintă presa noastră.

    1 comentariu

  1. Asa a venit comanda de la client. Ce vrei si tu acum?

    EVZ nu mai e de cateva luni bune ziarul care era prin 2004.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus