un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Victoria GSP-ului

14 Jul 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Demisia Monicăi Ridzi, binevenită de altfel, este în primul o victorie pentru Gazeta Sporturilor. Nu înţeleg de ce, dar GSP-ul a vrut dintr-o dată să-şi arate muşchii şi să dovedească faptul că nu doar scrie despre fotbal şi ce-a mâncat Mutu la micul dejun şi ce note s-au luat la bacalaureat, ci că este şi o forţă în politica românească. Probabil orice ministru ar fi avut aceeaşi soartă dacă GSP făcea o anchetă despre manevrele făcute cu banii publici, acum doar nimerindu-se a fi cel al Tineretului şi Sportului. În fond, câteva articole şi un lobby politic se puteau face despre orice altă persoană, important e doar rezultatul, anume că GSP poate influenţa şi politica, iar trustul Intact are multe arme la dispoziţie.

Nu pot să nu mă mir de ce nu au aceeaşi dedicaţie şi în dovedirea blaturilor şi a corupţiei din fotbal, zona lor principală de interes. La acest capitol se rezumă la a relata ce zic alţii despre blaturi, de a-i intervieva pe acuzatorii şi acuzaţii de înţelegeri, unele care probabil duc la o pierdere mai mare de bani decât tot ce a comis Ridzi până acum. Poate pe viitor, că acum li s-a pus pata doar pe PD-L, nu şi pe FRF, LPF şi CCA.

    1 comentariu

  1. Toti de la trustul Intact sunt niste pupincuristi(scuze de cuvant). Mircea Badea a luat-o la vale de mult, ala cu laptopul cred ca e venit de pe la Socola, Ciutacu e prea prost ….Pacat ca multi chiar cred tot ce zic ei!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus