un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spor de radiatie cosmica

1 Jul 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Mă distrez citind despre sporurile pe care le au salariaţii Autorităţii Aeronautice Romane, precum spor de aviaţie, spor de condiţii grele de muncă, spor de periculozitate, spor de radiaţie, spor de radiaţii cosmice, spor de cască radio, spor de condiţii nocive, spor de ecran, spor de zbor la înălţimi reduse, spor de acrobaţie. Probabil şi altele. Plus salarii de 400 de milioane pe lună, fiind dată drept exemplu o femeie de 28 de ani în ştirea de pe Hotnews.

De pe site-ul oficial n-am reuşit să aflu exact ce face AAR-ul în România şi de ce e aşa periculoasă munca lor. E bine că guvernul se mai uita şi prin astfel de societăţi în care angajaţii ajung să-şi dea singuri salarii imense, în mod legal dar clar imoral. Păcat că prea rar se fac astfel de anchete. Cred că a trecut jumătate de an de la scandalul pensiilor imense din Romavia. Toţi se dau peste cap să rezolve corupţia, dar pe această făcută chiar în mod legal prea rar o sesizam.

    1 comentariu

  1. Eu cred ca au uitat ceva….unele sporuri se cam repeta deci nu s-au gandit sa puna spor si pentru radiatiile provocate de telefon sau pentru femei spor pentru leziunile provovate de pantofi;)) poate vedem la urmatoarea greva profesoarele cerand sporuri pentru riscul de a se rupe tocul sau de a se varsa cafeaua;))
    Oricum la controlul respectiv cea mai tare chestie a fost ca sunt 200 de angajati dintre care 58 de sefi;)) Insa va asigur ca nu este singurul caz…..sunt chiar scoli ce au 10 elevi in clasele primare (adica: 2 clasa I, 3 clasa a IIa, 2 clasa a IIIa si unul in clasa a IVa pentru ca ceilalti 2 sunt la gradinita), iar in scoala respectiva lucreaza 10 persoane: 2 invatatoare, o educatoare, 2 directori, 3 femei de serviciu, 1 portar, o secretara si o contabila;)) cu toate ca anul trecut si putin anul asta s-au mai inchis din scolile ce aveau o asemenea structura, insa momentan se pare ca mai sunt gradinite de la sate unde pe liste sunt nume fictive si in realitate gradinita functioneaza pentru 3 elevi.
    Ce complexa e Romania:))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus