un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Poang pentru Becali

1 Jul 2009  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Cu blăniță albă. Preț tot pentru miliardari.
Poang de oaie

    5 comentarii

  1. Adica Punct pentru Becali? ca cica asta inseamna. Si se gaseau scaune dintr-astea si la Praktiker pentru 1/3 din pret, desigur, nu era originalul…

      (Citează)

  2. vad ca ai fost de curand in Ikea. Nu ti s-au parut preturile foarte mari? Da’ vreau sa spun ca TOATE preturile mi s-au parut marite de cand am fost ultima oara? Stiu ca am cumparat chestii cu 80 de mii, acum sunt 140. Tacamuri, servetele de bucatarie, pahare, jucarii.. toate au preturile mai mari.

    Si ca tot veni vorba, am fost aseara la Ice Age 3 la Drive-In, langa Ikea. L-au terminat la timp :) Totusi pe jos e la fel ca in pozele tale, n-au asfaltat si era un namol si niste balti.. mama mama. Au pus conuri reflectorizante, ca sa ghideze masinile pe semicerc, in jurul ecranului.
    Ar fi mult mai bine sa puna asfalt si sa-l marcheze ca o parcare, ai sti mai bine cum sunt locurile. Am vazut pe randul din fata un matiz intre doua loganuri, care daca deschideau usile si unii si altii, tot mai intra o masina intre ei.
    Pacat ca a plouat cam tot filmul, l-am vazut din spatele stergatoarelor pana aproape de final.

      (Citează)

  3. Shani Alexandra

    02/07/2009 la 12:11 PM

    Hai mai…ca e chiar haios scaunul asta….dar eu una nu as da 1000 lei pe el..pardon 974….ultima “piesa” achizitionata de la Ikea s-a rupt la scurt timp dupa prima folosire….deci nu merita.

      (Citează)

  4. @ioana: Nu stiu ce inseamna in suedeza, dar era interesant cu blanita ca de oaie pe el. Aveau si unul nou pe stofa verde (vreo 700 lei) si unul mai de exterior, facut parca din cordeline de ghiozdan. Tot la fel de scump. Mi-ar placea un Poang pe balcon, dar nu ma vad luand unul prea curand. Cel mai ieftin ramane cel rosu pe la 300 de lei.

    @Ovidiu: nu m-am uitat la multe preturi. M-am documentat de niste canapele extensibile, dar erau toate prea mici pentru inaltimea mea, cam prost facute si prea scumpe. In general as zice ca produsele IKEA se impart in doua categorii: ieftine, unde poti gasi chestii pe care sa le iei (diverse scaune, corpuri mici, tot felul de accesorii) si cele scumpe dar la care nu sunt convins de calitatea lor. La accesorii nu m-am uitat de aceasta data, dar nu m-ar mira sa le mai scumpeasca. Pana acum am cumparat de la ei tigai de teflon ieftine, tel electric, becuri, baterii, perne, niste solnite, etc. Chestii nu foarte scumpe in general.

    Si cum a fost la cinema? A meritat statul in masina si ploaia, in loc sa-l vezi intr-un cinema normal?

      (Citează)

  5. E cam ciudat in masina, imi tot venea sa ma intind, am dat cu cotul stang de nu-stiu-cate ori in geam. Dupa vre-o ora de stat mai lasat pe spate ma luase putin claustrofobia de la spatiu inchis, si nu am masina chiar mica. Nu mi s-a mai intamplat niciodata, probabil e pentru ca steam inchis acolo, fara sa manuiesc volanul, pedalele nimic, nu se misca nimic pe langa mine…

    Filmul in general e o experienta ok, merita sa te duci sa vezi cum e. Ecranul e destul de mic (se vede filmul doar in chenarul negru din stanga sus, nu e pe toata zona alba) Mi s-a parut foarte tare cum auzi in boxele masinii. Cand intrii la cinema iti spun sa pui radio-ul masinii pe 95.6 (Baneasa FM). In timpul filmului au fost chiar multe faze unde mi se parea ca aud un veveritoi dinala cum imi umbla pe la picioare :)

    Staff-ul cinema-ului merge pe ATV-uri printe masini, te pozitioneaza cat de cat bine, e am ajuns cu vreo ora inainte de deschidere si era 90% plin. Am prins loc pe mijloc stanga. Mi se pare ca puteau sa puna masinile putin mai chitite, poate o sa schimbe asezarea cand mai prind niste experienta.

    Ieri a plouat destul de rau, si in masina se tot abureau geamurile. O data la 5-10 minute dadeam drumu la clima. Cred ca asta nu o sa mai fie o problema permanenta, totusi.

    Inca 3 note de subsol :)
    1. nu se putea plati cu cardul (au zis ca doar temporar).
    2. nu mergea Orange Film (am dat 400 de mii pentru 2 persoane intr-o masina).
    3. au popcorn si suc intr-o baraca in mijlocul parcarii (nu le-am incercat dar am vazut ca era coada destul de mare)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus