un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Knowing

11 Jul 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

De Knowing am auzit acum două zile, când am văzut o reclamă ce spunea că acum se găseşte şi pe DVD. Un film cu Nicholas Cage de care nici măcar nu am auzit? Se pare că da. Am remediat rapid problema şi l-am văzut.

Filmul urmăreşte aventurile lui Cage şi ale fiului său din momentul în care găsesc un bilet misterios plin de numere, scris scum 50 de ani. Se pare că cine îl scrisese prevestise viitorul, numerele fiind o listă reprezentând datele unor dezastre, accidente sau atentate grave ce se întâmplaseră în această perioadă. Ultimele 3 vor avea loc peste câteva zile, iar Cage încearcă să le stopeze sau măcar să înţeleagă ce se întâmplă. Mai adăugăm la această intrigă şi diverşi oameni misterioşi ce îl spionează şi şoapte pe care le aude doar fiul său, plus un final mai SF decât mă aşteptam.

Mi s-a părut un film bine făcut, sau poate e doar meritul lui Nicholas Cage, care joacă bine mereu. Cele câteva scene cu efecte speciale sunt de asemenea foarte spectaculoase. Filmul are şi meritul de a nu utiliza scene care să te sperie inutil, doar de dragul clişeelor. Nu sare nimeni din pădure, nu apare cineva pe neaşteptate în spatele personajelor, cel puţin nu pentru a-ţi trage o sperietură. Merită văzut.

    4 comentarii

  1. mie nu mi-a placut cum s-a terminat. in rest a fost ok.

      (Citează)

  2. cum zice si tykryt… filmul a fost misto pana la sfarsit, cand au zbarcit-o. dar macar au avut bunul simt sa nu opreasca explozia solara :D

      (Citează)

  3. Mi se pare grozav (inclusiv de amuzant) ca esti fan N Cage

      (Citează)

  4. Mi se pare un actor foarte bun si expresiv pentru orice rol. M-am uitat cu placere la toate filmele sale, mai putin Ghost Rider.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus