un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noutati despre filmul The Hobbit

12 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Cartea The Hobbit a lui JRR Tolkien, care are loc înaintea Stăpânului Inelelor şi urmăreşte aventurile lui Bilbo în căutarea unei comori, va fi turnată până la urmă în două filme. Pentru a avea suficient material, producătorii vor adăuga în poveste şi felul în care Gandalf s-a dus să-l alunge din pădure pe Necromantul ce mai târziu s-a dovedit a fi tot Sauron, aventuri ce nu sunt niciodată povestite în detaliu în cărţile lui Tolkien. Ian McKellen şi Hugo Weaving îşi vor relua rolurile Gandalf şi Elrond. Sună bine, sper să iasă un film serios.

Slashfilm via io9.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus