un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am tras cu arcul la Decathlon

13 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Mi-am luat role, aşa cum ameninţam. Marca FILA, 280 de lei, plus 65 de lei protecţiile şi 50 de lei o cască. Singurul dezavantaj e ca rolele le iei direct din raft, nu vin într-o cutie. Nu-i bai.

Surpriza foarte plăcută a fost să descopăr că în afara magazinului se făcea tir cu arcul. Astăzi 13 iunie şi mâine 14 iunie sunt acolo băieţii de la Aktiv Club, au instalat ţinte şi permit oricui să lanseze câteva săgeţi. M-am dus şi eu, m-a învăţat un domn foarte amabil cum să ţin arcul în mână, cât să îndoi cotul şi cum să ţintesc şi am şi tras de vreo 15 ori la ţintă. Mi s-a părut foarte plăcut sportul acesta şi parcă şi mai mult vreau să-l practic şi eu.

Întâmplător prin noiembrie chiar la Aktiv Club pe site mă uităm pentru tir cu arcul. Luni, miercuri şi vineri de la ora 20 la 22 se face tir la Sala Polivalentă, iar abonamentul lunar este 150 de lei (am aflat azi). Pun ei la dispoziţie arc, săgeţi şi ţinte şi te învaţă ce şi cum. Sper să găsesc timpul şi banii să mă duc şi eu. Dacă vreţi să vedeţi însă pe gratis cu e trasul cu arcul, mai e şi mâine în Decathlon, în cadrul Militari Shopping.

    2 comentarii

  1. pai stai asa, tu vrei sa faci sport ca sa te deconectezi sau sa faci sport pentru miscare? nu de alta, dar trasul cu arcul nu implica nicio miscare fizica, poate doar marirea brandului, tricepsului sau mai stiu eu ce muschi inervat pe acolo…

    Cu siguranta nu e genul de sport pe care l-as practica eu, asa cum nu e nici mersul pe role. Prea putina implicare fizica…

      (Citează)

  2. Ambele. Rolele le-am luat pentru miscare si poate sa mai dau jos un pic de burta. Baschet as juca pentru ca imi placea in liceu si as mai bate un pic mingea cu fostii colegi. Cu arcul as trage pentru ca imi place dispozitivul si in general tirul.

    Iti trebuie un pic de muschi pentru arc. E ditamai monstrul si trebuie sa il tii bine in mana ca sa ajunga sageata unde trebuie. Asta nu ar fi o problema daca l-ai tine cu mana intinsa in fata, dar cica trebuie sa flexezi cotul, sa-l scoti in afara, altfel te loveste coarda (si poate si sageata).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus