un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Spa (nu Francorchamps, ci din acela cu piscina)

10 Apr 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Acum câteva zile am văzut la un jurnal TV de ştiri că s-a mai deschis nu ştiu ce centru de relaxare/spa/piscina/toate-in-unul/whatever prin Bucureşti. Un loc de fiţe în plus nu strică niciodată. “Ştirea” (citiţi “reclamă mascată sub forma unui eveniment atât de important încât trebuia prezentat la ştirile serii”) anunţa că acest centru de relaxare de super-lux este făcut pentru oamenii de afaceri ce vor să se descarce de stresul acumulat după o zi grea de muncă, într-o atmosferă plăcută unde să nu fie deranjanţi de problemele cotidiene, ci doar să aibă parte de cele mai bune servicii.

Atunci de ce astfel de locuri sunt frecventate numai de tinerii de bani gata? Vor să scape de stresul acumulat după o noapte în Bamboo? De ce la lansare au fost prezente numai vedete? De exemplu era Dani, unul din cei doi prezentatori ai matinalului de pe Antena 1. El ce stres are? E prea cicălitoare Mihaela Rădulescu? Nu ştie ce scălămbăituri să găsească pentru emisiunea de a doua zi?

Bonus în continuare: o altă asemenea ştire de la ProTV despre un masaj care pare cam dureros. Un alt motiv de a arăta sâni goi la 8 seara. Viralul ăla de zilele trecute a fost şters de YouTube pentru mai puţin de atât.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus