un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce am votat in prima etapa de RoBlogFest

4 Mar 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

La Blog Personal l-am votat pe Vlad Petreanu, cu petreanu.ro. În special pentru seria de posturi Zile Americane, care mi s-au părut mereu foarte interesante şi frumos scrise.

La Blog colectiv şi Blog de muzică am votat cu monden.info. Citesc foarte rar site-ul, nu îmi pasă de muzica românească sau de videoclipuri, dar apreciez munca depusă de cei ce scriu acolo şi pentru asta le-am dat şi votul meu.

La Blog de filme mi se pare că am votat TVblog.ro

La Cel mai popular microblogger l-am votat pe Manafu. La Cea mai sexy microbloggeriță am votat-o pe Corina Maria Scheianu, id-ul KorinnaMS. Nu o urmăresc, dar m-am uitat pe toate fotografiile celor înscrise şi am votat-o pe ea.

Am rămas un pic uimit când nu am putut vota la toate categoriile. Fie blogurile pe care doream să le votez nu erau înscrise şi acolo, fie nu citeam niciunul din blogurile din listă şi nu am vrut să votez la întâmplare. Similar la microblogging, nu am avut pe cine vota la cârcotaş, la VIP şi nici la cel mai sexy microblogger n-am vrut să-mi dau cu părerea. Asta e.

Acum că s-a intrat în etapa finală şi sunt vreo 20 de oameni înscrişi la fiecare categorie, voi citi fiecare blog înscris şi voi vota la toate categoriile.

    2 comentarii

  1. Daca blogul pe care vroiai sa-l votezi nu era in lista puteai (cred) sa-l inscrii. Mie comunicarea concursului mi s-a parut defectuasa, sistemul de vot cam greoi (deh, ca sa nu se faca magarii) si site-ul pe langa ca e alambicat se misca cu galme.

      (Citează)

  2. Cumva am ajuns sa votez in ultima zi, in graba. Am ramas chiar uimit ca unele bloguri pe care vroiam sa le votez nu erau inscrise la niste categorii din care chiar mi se parea ca ar trebui sa faca parte, dar asta e. Nu m-am gandit dinainte pe cine voi vota, am asteptat sa se termine inscrierile si abia apoi am cautat prin liste dupa ceva votabil.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus