un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Angajam creator de powerpointuri

9 Mar 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Mă întreb cine naiba stă să creeze atâtea prezentări în PowerPoint. Primesc o grămadă zilnic, cu tot felul de fotografii amuzante, cu bancuri, cu poveşti pline de morală… Cine stă să se uite la ele bănuiesc că nu are prea multe de muncit la birou, dar despre cine le face ce să mai zic? Cine stă să adune fotografii, le pune peste un fundal, bagă nişte animaţii, configurează tranziţia între slide-uri? Cine stă să inventeze tot felul de poveşti lacrimogene sau pilde moraliste? Pare a fi o întreagă industrie ascunsă, deşi nu cred că aduce vreun profit.

Mă uitam la un mail care a ajuns la mine după ce a trecut pe la vreo alte 3-4 persoane. Fiecare îl trimisese mai departe la vreo 20 de contacte. Cred că jumătate din mailurile care circulă prin firme sunt un astfel de spam, căci altfel nu îi pot spune. Pe adresele gratuite de Yahoo sau Gmail probabil că circulă mai mult mailuri cu medicamente şi pornografie şi câştiguri incredibile, dar pe astea de muncă e plin de powerpointuri şi de filmuleţe amuzante.

    3 comentarii

  1. Îți zic eu cine. Corporatiștii și cei care lucrează la stat :)

      (Citează)

  2. astept ziua in care fiecare mail va costa. 1cent, oricat, doar sa coste. si banii astia sa mearga in mare parte la copiii cu probleme.

      (Citează)

  3. Subscriu la ce a zis Radu mai sus insa as mai adauga mailuri cu privire la virusi primite de la sefi panicosi. Cred ca am primit de cel putin 15 ori mailul cu virusul din Viata e frumoasa.ppt de la sefu… deja am impresia ca nici nu le mai citeste, ci doar apasa forward.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus