un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

C&A in Romania

7 Feb 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Lanţul de magazine de haine C&A vă intra şi pe piaţa românească, scrie în Business Magazin (via Zoso). Personal preferăm H&M, dar sunt buni şi ăştia. Depinde cum vin cu preţurile, dacă fac tot o figură precum Zara, care la noi vinde totul de 3 ori mai scump decât în străinătate, nu va fi mare brânză, ci doar o altă hoţie. Interesant că vor să deschidă magazin și în Sun Plaza, care este galeria comercială ce se construieşte vizavi de Big Berceni la Piaţa Sudului. Eu tot aştept să se deschidă Sun Plaza ca să am un Cora foarte aproape.

    3 comentarii

  1. Nu prea ai dreptate cu Zara. Poate difera pretul la anumite articole, sau anumite colectii care in alte tari sunt la reducere, la noi sunt inca la pret full, dar in nici un caz sa fie de 3 ori mai scump. Si pe de alta parte am vazut intr-un magazin Zara din Barcelona bluza pe care tocmai o achizitionasem din Romania cu cateva saptamani inainte de plecare si pretul era exact acelasi (rezultat din conversia RON – EUR) !

      (Citează)

  2. Un costum de haine, 300 de euro in Bucuresti in aprilie, 100 de euro in Portugalia in iulie. Asta in 2007. Tot acolo aveau tricouri pe la 10 euro, pantaloni la 14 euro, etc. Gaseste la noi astfel de preturi, daca poti. La fel era si la C&A si H&M.

      (Citează)

  3. Eu tot astept H&M. Era un zvon ca ar veni la Sun Plaza, unde (reclama mascata) se va deschide si Baumax.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus