un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A promise is a promise

8 Jan 2009  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Parcă aşa spunea o reclamă la Allianz. Acum vreo lună am spus că prima oară când va ninge seara, cu fulgi mari şi pufoşi, voi merge pe jos până acasă, dacă se va nimeri să fie într-o zi de lucru. Şi astăzi a nins şi eram la muncă aşa că am mers pe jos până acasă. A fost surprinzător de plăcut.

La 17:50 plecăm de undeva din zona Basarabia cu Chişinău, de langa Sheriff’s-ul de acolo. La 18:05 eram la Muncii, la 18:15 la Piaţa Alba Iulia și 30 de minute mai târziu la Unirii. La 19 fix intram în casă, în Tineretului. Am fost rapid, zic eu. De mult n-am mai văzut fulgii căzând în lumina lămpilor stradale sau nu am mai simţit un aer aşa curat. Cel mai frumos a fost pe lângă Stadionul Naţional, unde era linişte şi fulgii veneau din spatele meu.

    6 comentarii

  1. Si poze nu?

      (Citează)

  2. Deci nu sunt sibgurul care se bucura ca un copil de primii fulgi de zapada! ;)

      (Citează)

  3. Nu esti… La mine la firma s-a iesit afara si s-a purces la bataie cu zapada…

      (Citează)

  4. Asta era ieri. Azi ma dureau picioarele, mainile si spatele in stanga. Dar a fost frumos. O data pe an merita, pentru ca ma indoiesc ca va mai ninge asa placut din nou sau ca voi mai sta eu afara pe astfel de vreme in 2009.

      (Citează)

  5. Asta e.. daca mergi doar cu masina. Ia sa mergi in fiecare zi 25 – 30 de minute pe jos spre munca si inca 25 – 30 la intoarcere, plus alte drumuri.. sa vezi cum te obisnuiesti.

      (Citează)

  6. Nu, ca imi inghetase telefonul in buzunar. Oricum era bezna, nu avea ce sa se vada prea frumos.

    @Bogdan: de vreo luna am lasat masina la servici, ca facem economie. Seara ma lasa cineva la Unirii si merg pe jos pana la Tineretului.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus