un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

In care nwradu voteaza

30 Nov 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Nu plănuiam să votez, dar ziua a fost lungă şi plictisitoare, aşa că am trecut şi pe acolo. Culmea e că am fost plecat până la bunică-mea întâi, şi căram ceva de la ea până acasă, dar am zis să trec şi pe la vot întâi. Când să intru m-am uitat la punga pe care o duceam… scria PNL mare pe ea. Am avut senzaţia că nu voi fi primit cu ea în secţia de votare, ba chiar poate ieşea şi un scandal. Aşa că am dus-o întâi acasă şi apoi am coborât să votez. Şi pe drum am cumpărat şi o sticlă de alcool medicinal (ca să pun în lichidul de parbriz la mașină, care stă în grevă pentru că a îngheţat) şi apoi mi-am dat seama că nici cu alcool nu am voie la vot, dar noroc că la noi nu respectă nimeni legile.

Şi întrucât eram prea vesel m-am gândit că, după ce pun ştampila pe un candidat, să mai pun ştampila de câteva ori pe scândura aia din cabina de vot, cu zgomot mare, doar ca să creadă cei din secţie că sunt tâmpit și îi votez pe toți (acum când scriu astea mă întreb ce naiba am gândit de am vrut să mă creadă alţii tâmpit, dar pe moment părea o idee bună). Oricum, planul a căzut pentru că era acolo şi o babă din bloc şi s-ar cam fi complicat treaba. Aşa că am votat normal.

Cine ar fi crezut că sunt atâtea partide cu care pot vota? Adică trecând peste astea mari şi populare… am văzut pe buletin că puteam vota cu uniunea elenilor, a turco-tătarilor, a slovacilor şi cehilor, a germanilor, a albanezilor, armenilor, romilor, polonezilor şi cred că toate naţiile pământului. Toţi ăştia locuiesc în cartierul meu? Slovacii şi cehii au partid în România? Bloggerii de ce nu au unul? Anyway… am ştampilat, am împăturit buletinele… am rămas un pic surprins că n-a fost nimeni să mă fotografieze când le-am introdus în urne, deşi am zâmbit şi le-am ţinut câteva secunde înainte să le las să pice.

Am fotografiat câteva bannere de prin cartier:

inimaroiu

Da, a făcut un mare nimic, cum zicea reclama la Sprite. Şi noroc că azi e duminică şi nu vreau să vorbesc urât, altfel aş fi zis că a făcut un mare rahat ca primar al sectorului 4, de nu l-a mai votat nimeni a doua oară, iar acum omul vrea la Camera Deputaţilor. Over my dead body, cum ar zice Chuck Norris.

topescu

Fotografia aceasta cu Topescu şi Micula mi se pare un pic bizară. Dacă ar fi fost un pic mai sus, aş fi zis că i-o trage în fund. Aşa, mă întreb doar de ce Micula are nasul storcit rău în poză, de parcă l-ar fi lovit cineva cu un fier de călcat.

    1 comentariu

  1. cu cine ai votat ma?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus