un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dragostea adevarata exista

19 Nov 2008  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

În declaraţia următoare, făcută de Loredana de la Trident:

Nu mă interesează banii lui. Ştiu că despre mine se spune că sunt materialistă, dar nu este aşa. Faptul că are bani nu poate fi decât un plus, dar nu asta mă ţine lângă el. Este un bărbat care m-a cucerit din toate punctele de vedere, de când ne-am cunoscut am simţit că este altfel. Ne-am vizitat în fiecare weekend şi am fost şi în vacanţe împreună. Când l-am cunoscut era singur, aşa ca să nu mai existe bârfe, şi mă simt cu adevărat fericită de când sunt cu el.

Vorbeşte despre iubitul ei, un englez ce are o avere de “doar” 140 de milioane de euro. Dar pe ea nu asta o interesează, nici maşinile de care este el pasionat, nici proprietatea din Franţa şi nici concediile prin locuri exotice. Nu astfel de lucruri o ţin lângă el. Simt cum îmi dă o lacrimă la ochiul stâng. O dată să văd şi eu o vedetă din asta blondă, cu sâni mari şi picioare lungi, că apare la braţul unui nimeni care a adus-o cu metroul şi nu are bani deloc, şi să declare că şi alături de acela e foarte fericită şi îndrăgostită. Probabil se va întâmpla a doua zi de Paştele Cailor şi tot atunci vor ateriza extratereştrii pe Pământ şi declaraţia ei nu va avea timp să apară în ziare. Din Cancan.

Am auzit un banc tare… cică de când e criza asta financiară, tot mai multe femei vor fi forţate să se căsătorească din dragoste…

    2 comentarii

  1. pe twitter, la statusuri, in massuri, peste tot acest “banc” cu “de când e criza asta financiară, tot mai multe femei vor fi forţate să se căsătorească din dragoste” Really, is it that funny?

      (Citează)

  2. stiu ca nu e tocmai ora de filosofie, dar ma gandesc eu, trebuie sa fie o legatura intre avere si siguranta de sine pe care o imprima aceasta masculului care o poseda. vreau sa spun ca e foarte probabil ca cei care au spatele asigurat sa aiba un altfel de stralucire, de siguranta de sine, la un nivel pe care e posibil sa nici nu-l controleze.

    spun asta pentru ca stiu cateva fete nu tocmai proaste care recitau aceeasi replica si chiar credeau ce vorbesc. sunt sigur ca in momentul in care averea respectiva s-ar duce, si evident, l-ar parasi pe nefericitul deposedat, scuza ar fi ca tipul e atat de stresat si enervant de cand nu mai are bani ca nu-l mai suporta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus