un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se lanseaza TVR 3

9 Oct 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Mâine se lansează TVR 3, post ce se adresează regiunilor României şi deci va transmite foarte multe ştiri şi reportaje la nivel local, prin intermediul staţiilor TVR din fiecare zonă. Şi muzica populară şi alte chestii. Se pare că prezenţa sa în spectrul de frecvenţe al firmelor de cablu va fi obligatorie, aşa că sunt curios ce va scoate RCS-ul din grila ca să bage în schimb TVR 3, că de asta aveam nevoie acum. De pe Hotnews.

    1 comentariu

  1. Am inteles ca vor transmite astazi si concertul filarmonicii de pe pista aeroportului din Timisoara (a fost sambata trecuta). Sa va uitati, ca merita ;)

    Link

    Cat despre TVR3…nu vreau sa fiu carcotas si sa spun ca nu mai aveam nevoie de inca o televiziune nationala. Poate ca as fi preferat sa se aduca unele imbunatatiri la posturile deja existente, decat sa apara altelenoi si la fel de mediocre in comparatie cu celelalte televiziuni de la noi. Ramane de vazut daca va fi mai bun si mai interesant decat TVR2, pe care se transmiteau pana acum programele regionale. Partea buna e ca acum, cu TVR3, banuiesc, programele regionale vor fi disponibile tuturor, nu numai celor din “zona de acoperire” a postului regional care emite…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus