un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Heroes sezonul 3 si Two and a Half Men sezonul 6

23 Sep 2008  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Ziua de azi a fost bună, pe lângă un nou episod din Terminator: Sarah Connor Chronicles am văzut şi cele două episoade cu care a debutat Heroes sezonul 3 precum şi episodul 1 din sezonul 6 al serialului Two and a Half Men, unul din cele mai amuzante seriale de comedie făcute vreodată.

Heroes a fost ok, o repornire a serialului. Faptul că cineva vine din viitor şi schimbă ceva în prezent şi deci de acum se poate întâmpla orice şi nimeni nu ştie ce nouă criză va apărea şi cum va trebui salvată omenirea e o fază des folosită în filme. E ca şi cum serialul o ia de la zero cu o nouă intrigă dar cu personaje deja cunoscute. Problema e că sunt prea multe personaje, pe lângă toţi eroii vechi mai apar acum încă vreo 5-6 noi. E greu să mai ţii socoteala la cine e fiecare şi ce urmăreşte, iar tocmai faptul că fiecare personaj avea un trecut bine gândit a făcut farmecul în primul sezon. Erau mai puţini, era mister, fiecare replică şi fiecare scenă era bine gândită, când murea cineva era o piatră de hotar în serial, fiecare putere nou introdusă era specială. Era un grup de câţiva oameni ce descopereau că sunt altfel şi încercau să o scoată la capăt. Episoadele acelea în care se descoperea că şi părinţii lor au avut puteri, că a mai fost o generaţie specială înaintea lor şi despre care nu nu ştim nimic au fost geniale. Acum sunt prea multe personaje, prea multe fetiţe blonde cu puteri bizare, abilităţile speciale au devenit ceva banal şi cele 42 de minute ale unui episod se împart la prea multă lume neinteresantă.

Iar Two and a Half Men mi s-a părut prea scurt, dar mă bucur că a reînceput.

    9 comentarii

  1. Toate ca toate dar cred ca de acum ar trebui sa se numeasca Three men. si atat :))

      (Citează)

  2. cred ca deja am vazut 20 de seriale dar n`am curajul sa ma bag la comedii[mai putin seinfeld, pe care l`am vazut saptamanal nu deodata].

    am vazut “surface” si il recomand cu caldura tuturor, iar in prezent ma uit la “weeds”, “stargate atlantis” si astept sa se termine “prison break” ca sa-l devorez dintr`o inghititura :). pentru fanii “24” tre sa apara filmul cu acelasi nume, pentru ca urmatorul sezon mai are mult pana la finalizare.

      (Citează)

  3. Surface ala de acum 2 ani era varza. Interesant ca idee, dar au dat-o in prea multe episoade cu copilul ala si soparla lui si tot felul de aventuri neverosimile. Singurul bun in acel an a fost Invasion.

    Am renuntat sa ma mai uit la noul Beverly Hills atunci cand in episodul principal o tipa o ruga pe alta sa nu scrie pe blog despre faptul ca tatal ei are o aventura cu cineva, deoarece n-ar suporta sa faca lumea misto de ea. Iar un alt personaj a rupt oglinda unui Porsche exact in ziua cand i-a zis ta-su ca nu prea au bani si trebuie sa mai faca economii, asa ca s-a angajat ospatar la un restaurant ca sa scoata el banii pentru reparatie. S-a ieftinit rau Porsche de iti poti permite o oglinda din salariul unui ospatar incepator.

      (Citează)

  4. poate era ospatar la un golden blitz de prin beverly hills

      (Citează)

  5. La PeachPit, o bodega din serial, despre care m-am intrebat mereu, si la cel vechi, de ce s-ar duce oameni cu bani acolo in loc de ceva mai bun

      (Citează)

  6. Ai uitat Supernatural, acum intr-o noua prezentare cu ingerasi ai dreaqu’

      (Citează)

  7. Incercati si Fringe e serial nou dar frumos … gen SF … cat despre Heroes , eu cred ca serialu devine din ce in ce mai interesant …

      (Citează)

  8. Nu vad prea bine Fringe, nu cred ca va trece de primul sezon. E prea aiurit, un nou serial cu doi agenti care rezolva orice ajutati de cercetatorul care stie tot.

      (Citează)

  9. aha cel mai tare e filmul hEROES mai e si sezonul 4?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus