un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Formula 1 in Baneasa Mall

6 Sep 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Am făcut azi un drum până în mall-ul din Băneasa Shopping City şi am strâns material cât de 5 posturi. Să o luăm la rând, întâi cu o iniţiativă sponsorizată de ING legată de Formula 1, cei de la bancă instalând mai multe monitoare pe care te poţi juca un joc video de Formula 1. La intrarea dinspre Carrefour sunt 4 sau 5 maşini Renault de Formula 1 în care te poţi sui şi pilotezi pe ecran chiar din volanul maşinii, iar în zona de restaurante, la etaj, sunt doar fotolii şi volane în genul simulatoarelor din sălile de jocuri. Iar undeva în centrul mall-ului e un traseu gigantic de slot car racing sau cum se numesc maşinuţele acelea care merg pe o şină şi trebuie să le controlezi tu viteza atunci când iau curbe pentru a nu sări de pe circuit. Mi-a plăcut amploarea, chiar şi pe afară era o scenă şi se dădeau nişte cupe drept premiu. Mai ţine până duminică pentru cine vrea neapărat să se joace.

Slot car racing

Fotolii si volan

Simulator Renault

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus