un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dupa meciuri

19 Sep 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Din toate echipele româneşti, cele care erau cotate cu cele mai mici şanse au avut cele mai bune rezultate. CFR a bătut un nume mare al fotbalului în CL, Urziceni şi Vaslui au făcut egal în meciurile lor. Ceilalţi au pierdut fără drept de apel. Declaraţiile de după meci fac însă toţi banii:

Dan Petrescu: “Meritam mai mult de un egal cu Hamburg”
Peseiro: “Tot noi ne calificăm”. “Wolfsburg a fost mai bună, dar batem cu 2-0 la Bucureşti”
Rednic: “Vom marca mai multe goluri la Bucureşti”
Becali: “O să facem 10 puncte şi vom merge mai departe”
Lăcătuş: “S-a simţit lipsa lui Rădoi’

L-am auzit şi pe Becali declarând că după un gol anulat deşi era valabil şi 2 şuturi în bară practic Steaua e învingătoarea morală a meciului. Cu alte cuvinte, numai declaraţii de oameni care îşi apără până în pânzele albe meciul şi echipele, deşi nu au de ce. Nu-şi cere nimeni scuze, nu zice nimeni că s-a jucat prost şi că rezultatul e unul defavorabil. Mereu declaraţiile sunt pline de o încredere care nu este bazată pe nimic real (iar după ce previziunile nu se adeveresc, iarăşi nu-şi asumă nimeni responsabilitatea sau nu-şi cere scuze), iar mereu se simte lipsa celor accidentaţi, fie ei Rădoi sau Mutu şi Chivu pentru naţională. De parcă ar fi un sport individual, nu unul de echipă.

Am găsit şi o declaraţie care pare sinceră.
Iancu: “Nu mai putem întoarce rezultatul la Belgrad. E un obiectiv ratat.”

    1 comentariu

  1. Mie mi-a fost simpatic intotdeauna Iancu… spre deosebire de altii din fotbal, e in stare sa lege 2-3 cuvinte.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus