un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am invins balaurul

10 Sep 2008  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Atât! România este din nou pe val, o forţă a fotbalului mondial! Am învins reprezentativă Insulelor Feroe, o ţară atât de mică încât nu orice avion poate ateriza acolo şi a fost nevoie de unul special pentru a aduce echipa noastră. Stadionul avea tribune doar pe laturile mari, dar oricum pe cele mici ar fi fost inutile deoarece la meci au fost cam 100-200 de spectatori. Faptul că am fost mult mai buni şi am meritat victoria se observă şi din rezultat, un 1-0 categoric prin golul dat de Cocis în minutul 59. În noaptea asta mă culc mândru de echipa noastră de fotbal!

Şi cu ăştia declarau Piţurcă, Lupescu şi Sandu că ne aşteaptă un meci foarte dificil, că n-ar fi o tragedie dacă am pierde, că orice rezultat este posibil? Mi-ar fi fost ruşine să fiu plătit din banii ţării, fără să produc nimic şi să mai şi declar astfel de chestii.

    3 comentarii

  1. Cum mah 100, 200 spectatori? Idiotii aia de comentatori ziceau ca sunt 20.000. =))

      (Citează)

  2. Erau 100-200, ii auzeai pe jucatori strigand, ca daca erau 20000 nu se auzeau.Oricum sunt peste feroe, normal, ca asta muncesc, dar sunt praf.Fara locomotiva e un tren deraiat.

      (Citează)

  3. Pe GSP scrie ca erau 300, din care 150 romani. Din restul probabil ca jumatate erau familiile fotbalistilor locali.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus