un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ace of Base in Romania

11 Sep 2008  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ace of Base in RomaniaAce of Base este una din puţinele formaţii pe care cred că toată lumea le-a ascultat în perioada în care au fost ei tari. Nu ştiu dacă au mai fost până acum în România, dar ăsta e unul din puţinele concerte la care mi-ar plăcea să mă duc.

    6 comentarii

  1. poti sa imi dai detalii de unde se pot lua bilete sau ceva de genul? ms

      (Citează)

  2. Prin Carrefour Voiaj cred, este logo-ul lor in partea din stanga jos a posterului. Cred ca pe acolo gasesti, in magazinele Carrefour mari. Posterul e din Feeria.

      (Citează)

  3. Haha, mai traiesc astia??

      (Citează)

  4. aha ms:) da se pare ca mai traiesc:)) daca o sa fie un rip off ca la “no mercy” cam nasol…

      (Citează)

  5. SUPER TARE CONCERTUL !
    Pt Laur si ceilalti romanasi de teapa lui…. terminati cu carcoteala ieftina si o sa vedeti ca o sa fim priviti cu alti ochi de intreaga lume.
    Revenind la concert… le-a dat peste nas multor persoane si bine le-a facut.
    A FOST EXTRAORDINAR !!!!!

      (Citează)

  6. Dupa o asteptare destul de lunga (pe langa cei aprox. 15 ani, inca vreo ora peste cea declarata ca inceput al spectacolului) pot sa spun ca a fost un show de exceptie. Sincer, nu ma asteptam sa reuseasca sa ridice toata sala in picioare, dupa incercarile anemice si zadarnice de la primele 2 melodii. Dar totusi au reusit, ceea ce mi-a demonstrat ca stiu sa faca ceea ce multe alte formatii, vedete autohtone sau straine nu stiu, si anume sa faca spectacol. Tot respectul pentru ei.

    PS. Pacat ca Lynn a ales sa nu mai faca parte din Ace of Base. S-a cam simtit lipsa vocii ei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus