un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Toti elevii urmariti penal

23 Jul 2008  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Toţi cei 126 de elevi ai unui liceu particular din Sighetul Marmaţiei vor fi urmăriţi penal pentru că au dat mită ca să ia bacul, împreună cu 40 de profesori supraveghetori şi corectori implicaţi în acelaşi lucru la acel liceu. Asta e cea mai amuzantă ştire a săptămânii. Adevărul e că de ce te-ai mai duce la un liceu particular dacă nu pentru a şti că banul îţi rezolva orice problemă? La liceele astea de stat şi la facultăţile de stat încă mai pot fi întâlniţi profesori care chiar au pretenţia să mai şi înveţi ceva… De pe Realitatea.

    3 comentarii

  1. Adevarul e ca la “elevii” (ca am inteles ca erau jumate peste 25 de ani) aia a cam fost spaga, nu protocol cum se da de obicei. Am inteles ca au dat cate 1000 lei de fiecare, ceea ce e mult…

      (Citează)

  2. salut scuze pt comentariu asta…am si eu o intrebare la tine …ai cumva cont pe iPlay….si daca ai fami si mie o invitatie..asta daca ai cont si daca vrei…ms anticipat

      (Citează)

  3. Am zero invitatii pe toate trackerele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus