un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Logan cu face-lift lansat astazi

1 Jul 2008  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

1 comentariu

Noul Logan a ieşit azi pe poarta fabricii. Noul bot îmi place mai mult, chiar dacă sigla, pe care am văzut-o pe Sandero, e prea mare şi cam urâtă. În rest cea mai mişto îmbunătăţire mi se pare volanul reglabil pe înălţime. Şi nu mai ştiu dacă Loganul vechi avea 3 ani garanţie, ca ăsta. Mai bizar că site-ul oficial Dacia încă nu a fost updatat. Poze şi video pe Antena3.

  1 comentariu

 1. o sa mai scoata n+1 variante de logan ca deh a mers si pickup a mers si sedan.. de ce nu si un facelift.. care oricum arata ca dracu… loganul ruleaza de asemenea si la cei 8k + de euro de plata pentru un model… ceea ce e strigator la cer

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus