un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

invita.ro s-a relansat

6 Jul 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

M-a anunţat zilele trecute Nihasa că s-a relansat invita.ro. Site-ul mi s-a părut mereu bazat pe o idee foarte bună şi îţi permite să fii modern şi “cool” atunci când vrei să organizezi un eveniment. Nu mă interesează partea în care poţi să-ţi inviţi prietenii şi contactele la evenimente mondene, publice, ci aspectul privat. Poţi să trimiţi invitaţii tuturor celor cărora vrei să le faci cinste de ziua ta în vreun bar sau restaurant, poţi să organizezi un mers la bowling cu 3-4 prieteni într-un weekend, poţi să chemi lumea la tine acasă să vă uitaţi la un meci, totul prin metode “web2.0”. Mi se pare şmecheră treaba şi durează foarte puţin să o faci prin site. Nu zic că acest site înlocuieşte de multe ori necesarul telefon şi discuţia personală cu persoanele pe care le inviţi, dar e ca la o nuntă a unor rude apropiate… e clar că vii și de la sine înțeles că te vor acolo, dar tot îţi trimit şi o invitaţie frumos scrisă. Iar pentru o simplă ieşire la un suc sau întâlnit pentru un meci mi se pare ideal, poţi să anunţi direct toată destrăbălarea către prietenii tăi, decât să le dai la fiecare câte un mesaj pe messenger sau să-i suni doar ca să le zici “bah vezi că astă seară ieşim la o apă plată cu lămâie la localul X“. M-am putut loga cu contul de pe site-ul RoBlogFest şi acum sunt prezent şi pe invita.ro. Ca o sugestie pentru viitoarele îmbunătătiri aș recomanda utilizarea hărților de pe Yahoo (ca pe Metropotam) pentru a arăta unde se ține un eveniment, nu doar scrierea adresei acestuia. Nu de alta, dar multă lume poate descrie unde e un anume local fără a cunoaște adresa sa exactă sau măcar cum se cheamă strada.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus