un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

In Londra

9 Jul 2008  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Aeroportul Baneass e groaznic, am vazut autogari mai mari si mai frumoase decat acest aeroport.
Zbor fara probleme, Bruxelles e un oras minunat. Verdeata, liniste, zone frumoase, tot ce-ti doresti.
Cu vaporul de la Calais la Dover a fost o experienta unica, de neuitat. Am facut cateva poze incredibile.
Londra ca Londra, iarasi mi-a placut la nebunie. Stau la un hotel de 1200 camere si am gasit wifi la receptie. Pe aici sunt 15-20 de grade si mai ploua.

    4 comentarii

  1. te doare inima cand vezi cum e la ei si cum e la noi. have fun :)

      (Citează)

  2. Ai gasit cumva un zbor mai ieftin de 900RON pana la Bruxelles?

      (Citează)

  3. Am fost intr-o excursie organizata de o agentie, cu vreo 45 de persoane in total. Pe bilet scria ceva de 53 de euro, dar probabil ca a fost discount mare. Oricum, Blue Air are cursa regulata la Bruxelles si nu-mi vine sa cred ca e atat de scumpa, mai ales daca o ezervi dinainte.

      (Citează)

  4. Well, din cauza scumpirii petrolului au marit excesiv preturile la cursele low-cost. Cred ca ai auzit de problemele RyanAir care a concediat 500 angajati, desfiintat 150 zboruri si se indreapta spre faliment in Irlanda. In afara de WizzAir spre Milano si Sky catre Austria, nu cred ca mai exista ceva low-cost :(

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus