un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Teoretic am fost mai buni

13 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Pe hârtie România a fost mai bună decât Italia, campioana mondială. Am avut o bară, am ratat un penalty (executat slab de Mutu, dar asta e), diverse alte ocazii. Arbitrul a fost român, a anulat un gol valabil al italienilor şi ne-a acordat nouă un penalty discutabil. Eu n-aş fi dat, mai ales după anularea golului din prima repriză. Frumos meciul, interesant, din păcate tot egal. Pe jocul de pe eMag am pus puncte şi pe România, şi pe Italia, numai la egal nu, pentru că în general gândesc că o echipă e mai bună decât alta, nu că vor termina la egalitate. Din păcate şi pentru calificare, rămâne totul pe ultimul meci.

    3 comentarii

  1. teoretic daca olanda isi pune sa ne bata ca la fasole in ultima etapa pentru un 9 perfect s-a dus dracului si campionatul asta… si o sa ne batem in gura pentru un 2-1 ratat de mutu..

      (Citează)

  2. Nu pot sa dau vina pe Mutu. Cineva trebuia sa execute iar el e jucatorul cu cea mai mare experienta si cel mai mult curaj. L-a ratat, se intampla si altora mult mai mari, daca ar fi stiut dinainte ca va rata cu siguranta ca nu mai dadea, ca doar nu a facut-o special.

    Problema e cu Olanda. Au o echipa foarte tare si un contra-atac puternic. Au bagat goluri din toate unghiurile si atacurile posibile. Ma indoiesc ca ii putem bate, chiar si daca joaca mai lejer. Totul e sa faca egal Franta cu Italia, dar nu poti sa iti pui sperantele in asa ceva. Trebuie noi sa batem, ca sa fim siguri.

      (Citează)

  3. nooo dar n-am dat vina pe mutu ce poti sa-i ceri a dat omul deja un gol. a fost putin ghinion. spuneam ca o sa se mai trezeasca unii cu idei de genul asta… mare miracol daca facem macar egal cu olanda

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus